Sunucu Nur Köşker kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Habertürk Sunucusu Nur Köşker kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Habertürk Sunucusu Nur Köşker


Habertürk Sunucusu Nur Köşker kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Habertürk TV izleyicileri, sunucu Nur Köşker hakkında; Nur Köşker kimdir, Nur Köşker kaç yaşında, Nur Köşker evlimi, Nur Köşker nereli, Nur Köşker evli mi, Nur Köşker ekşi, Nur Köşker Twitter, Nur Köşker babası Kimdir gibi sorgulamalarla araştırma yapmaktadır.

 

NUR KÖŞKER KAÇ YAŞINDA?

Nur Köşker 8 Temmuz 1994 tarihinde dünyaya gelmiş olup aslen Hatay'lıdır. Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Sabah Gazetesi'nde editör olarak görev alan Köşker, 2017 ile 2020 arasında ATV’de muhabir olarak çalıştıktan sonra kısa bir süre Olay TV’de muhabir olarak çalışmış, Mart 2021 itibariyle de 24 TV’de muhabir olarak çalışmaya başlamıştır.


habertürk sunucusu nur köşker
haber spikeri nur köşker

Nur Köşker 24 TV'de Esas Mesele programını ve gündüz kuşağında Analiz Sentez programlarını sunmuştur. Daha sonra 2023 yılında 24 TV'den ayrılarak Habertürk'e transfer olmuştur.

Nur Köşker hangi kanalda?

Başarılı Sunucu Nur Köşker halen Habertürk TV'de gece bültenlerini sunmaktadır.

Haber Spikeri Nur Köşker 1.62 boyunda, 49 kilo ve Yengeç burcudur.

Nur Köşker kiminle evli?

Sunucu Nur Köşker'in henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Spiker Nur Köşker Instagram hesabı

@nur.kosker

- Sitemizde yer alan diğer Habertürk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski