WhatsApp rehbere kaydetmeden mesaj nasıl gönderilir?

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj Atma iPhone nasıl yapılır? Numara kaydetmeden WhatsApp mesaj gönderme yöntemleri nelerdir? WhatsApp kendine mesaj Atma link nedir?
Whatsapp kaydetmeden mesaj


WhatsApp numara kaydetmeden, rehbere eklemeden Mesaj Nasıl Gönderilir?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması Whatsap'ta rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya mesaj göndermeyi araştıran whatsapp kullanıcıları WhatsApp'ta numarayı rehbere kaydetmeden nasıl mesaj gönderilir? gibi soruların cevaplarını aramaktadırlar.

WhatsApp web numara kaydetmeden mesaj Atılır mı?

whatsapp rehberine kişi olarak kaydetmeden mesaj göndermek isteyen vatandaşlar; WhatsApp numara kaydetmeden mesaj Atma iPhone nasıl yapılır? Numara kaydetmeden WhatsApp mesaj gönderme yöntemleri nelerdir? WhatsApp kendine mesaj Atma link nedir? gibi soruların cevaplarını arıyor.


WhatsApp'tan birine mesaj göndermek için illa o kişinin numarasını rehberinize kaydetmeniz gerekmez. Herhangi bir numarayı kaydetmeden mesaj gönderme yöntemleri vardır. Bu yöntemlerden bazıları şunlardır.

1. yöntem

Rehberinize numarayı kaydetmeden WhatsApp'tan biriyle sohbet başlatmanızın ilk yolu, o kişinin size mesaj atmasıyla mümkündür.

2. yöntem

WhatsApp rehberinize kaydetmediğiniz bir kişiye mesaj atabilmeniz için, whatsapp resmi sitesini kullanabilirsiniz. o link: wa.me.

Örneğin 0500 000 00 00 numarasına mesaj göndereceksiniz, bunun için telefonunuzun internet tarayıcısına gidip url kısmında wa.me/05000000000 yazıp aramanız yeterlidir. Bu işlemi yaptığınızda sohbete başla butonu görünecektir. Uygulamanıza yönlendirilince numarayla sohbet penceresi açılıyor.

3. yöntem

Metin seçme yöntemi. Herhangi bir uygulamanın metin kısmındayken bir telefon numarası yazar ve seçerseniz, arama, kes, kopyala ve yapıştır (Call, Cut, Copy, Paste) seçeneklerinin olduğu kutucuk belirir.

Bu seçeneklerde numarayı ara ve farklı uygulamalar aracılığıyla mesaj gönder olarak karşımıza çıkar. Burada WhatsApp aracılığıyla mesaj gönderme seçeneğini seçerseniz numarayı kaydetmeden mesaj gönderebilirsiniz. (Bu özellik sadece Android 9 Pie işletim sisteminde çalışmaktadır.)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski