Sunucu Bircan Bali kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kaç? evli mi? ne iş yapıyor? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Bircan Bali


Sunucu Bircan Bali kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kaç? evli mi? ne iş yapıyor? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Beyaz TV'de gündüz kuşağında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali'nin hayatı hakkında merak edilenler.

BİRCAN BALİ NERELİ?

Bircan Bali 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Adana'lıdır. Muğla Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Bircan Bali 1.70 m. boyunda, 53 kilo ve Oğlak burcudur..

Bircan Bali'nin, 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında "kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında Arto ve Seren Serengil'le birlikte sunuculuk yapmaya devam etmektedir.


Bircan Bali Evlilikleri

Bircan Bali ilk evliliğini, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le yapmıştır. 2018 yılında 5 yıllık evlilikleri sona ermiştir. İkinci evliliğini ise, 2019 yılında Avukat Ömer Gezen ile yapmış fakat bu evliliği de 2 yıl sürmüştür. 2021 yılında tek celsede boşanmışlardır. 

BİRCAN BALİ'NİN EŞİ KİMDİR?

Sunucu Bircan Bali'nin günümüzde bekar olduğu bilinmektedir.

- Sitemizde bulunan diğer Beyaz TV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski