Psikolog Esra Ezmeci kimdir? nereli kaç yaşında? evli mi?

Psikolog Esra Ezmeci kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? boyu kilosu burcu, evli mi eşi kim? çocuğu var mı? eğitimi nereden mezun? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Psikolog Esra Ezmeci


Psikolog Esra Ezmeci kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? boyu kilosu burcu, evli mi eşi kim? çocuğu var mı? eğitimi nereden mezun? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Gündüz kuşağında katıldığı televizyon programlarında Nur Viral ve Fulya Öztürk gibi isimlerin programlarına konuk olarak katılan, gerek yaptığı yorumlarla, gerekse yazdığı kitaplarla adından söz ettiren ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin hayatı araştırılıyor. İşte Esra Ezmeci hakkında merak edilenler.

Esra Ezmeci, 1.73 m. boyunda, 59 kilo ve Aslan burcudur.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler bölümünde lisans öğrenimini tamamlamıştır.

2011 yılında ise İstanbul Haliç Üniversitesi'nde Psikoloji alanında yeniden lisans öğrenimi görmüştür. Bölümünü birincilikle tamamlayan Esra Ezmeci, ardından aynı kurumda Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisansa başlamış, yüksek lisansın ardından öğrenimine, Adli Bilimler alanında doktora yapmak üzere devam etmiştir.

 
Psikoloji alanında kaleme aldığı kitaplarla çok büyük beğeni uyandıran Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilk kitabını yayımladığı 2018 yılından bu yana çok satanlar listelerindeki yerini koruyor.

Esra Ezmeci, gündelik yaşam ve ilişkilere dair önemli çıkarımlarıyla birçok takipçisinin ve okurunun hayatına dokunuyor. Bireysel danışmanlık, aile - ilişki - evlilik danışmanlıkları, ergen psikolojisi, bağımlılık tedavisi vb. alanlarda da önemli çalışmaları bulunan Ezmeci, özgün teknikleriyle alanının öne çıkan isimleri arasında yer almaktadır.

MESLEKİ KARİYERİ

İlk meslek tecrübesini İstanbul'da yer alan Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde yaptığı staj ile yaşadı. Uzun bir dönem Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzaman klinik psikolog olarak görev yaptıktan sonra İstanbul’un Etiler semtinde "Terapi Evreni" isimli bir merkez açtı. Hastalarını burada kabul ediyor.

ESRA EZMECİ KİMİNLE EVLİ?

Esra Ezmeci, 2005 yılında Dalmaz Center'in sahibi olan Mehmet Dalmaz'ın oğlu Tutku Dalmaz ile dünya evine girmiştir. Çiftin bu evliliklerinden Tuğra Dalmaz isminde bir çocukları olmuştur. Çift 2015 senesinde boşanmıştır.

PSİKOLOG ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  1. Süt Lekesi - 2018
  2. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir - 2019
  3. Kararı Ben Veririm: ilişkisini Yöneten Hayatını Yönetir - 2020
  4. Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - 2021
  5. iz Bıraktığın Kadar Varsın - 2021

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski