Sunucu Melda Yücel kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?

Melda Yücel kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Melda Yücel


Sunucu Melda Yücel kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

 

NTV ekranlarında Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile birlikte, "Osman Müftüoğlu ve Melda Yücel Kocaalp ile Yaşasın Hayat" programının sunumunu gerçekleştiren Melda Yücel'in hayatı hakkında araştırma yapan kişiler, arama motorlarında; Melda Yücel kimdir nerelidir? Melda Yücel'in kaç çocuğu var? Melda Yücel hamile mi? Melda Yücel Kocaalp kaç yaşında? Melda Yücel kocası kim? gibi sorgulamalarla araştırmalar yapmaktadır.

MELDA YÜCEL KAÇ YAŞINDA?

Melda Yücel 1972 yılında İstanbul'da doğmuştur. Asıl tam adı Melda Yücel Kocaalp'tir. Eğitim hayatını İstanbul'da geçirmiş, okuduğu okullarda birincilikler kazanan çok başarılı bir öğrencilik hayatı olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünden mezundur. Başarılı sunucu, Üniversitenin bitmesi ile beraber Takvim Gazetesi'nde çalışmaya hayatına atılmış ve bu gazetede köşe yazarlığı yapmıştır. Melda Yücel Kocaalp Takvim gazetesinden sonra Yeni Binyıl gazetesinde muhabirlik yaptı. Farklı gazetelerde, farklı birimlerde görev aldıktan sonra televizyona geçiş yaptı ve ilk olarak Kanal 6 televizyonunda çalıştı.


Melda Yücel'in halk tarafından tanınması Star TV'ye geçişi ile beraber oldu, Star ekranlarında tanınırlığını artıran isim buradan sonra sırası ile Habertürk ve CNBC-e'de görev aldı. Sunduğu ekonomi programları ile sektörde önemli bir isim elde eden Kocaalp bir dönem Habertürk kanalının Ekonomi Müdürlüğü görevini üstlendi.

Melda Yücel kiminle evli?

Melda Yücel Kocaalp, Cengiz Kocaalp ile evli olup, çftin 2 tane çocuğu bulunmaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer NTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski