Sunucu Nur Viral kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Sunucu Nur Viral kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Nur Viral kaç yaşında


Sunucu Nur Viral kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? boyu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Beyaz Tv'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral, 1.73 metre boyunda, 59 kilo ve Boğa burcudur.

NUR VİRAL KAÇ YAŞINDA?

Sunucu Nur Viral 13 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra, diksiyon ve spikerlik gibi çeşitli özel dersler almış ve ardından sunuculuk yapmaya karar vermiştir.

Kariyerine radyolarda spikerlik yapmakla başlayan Nur Viral, bir süre radyo programları sunmuştur. Radyoya 1993 tarihinde başlayan sunucu, uzun yıllar Türk Sanat Müziği ile ilgili programlar sunup sonrasında ise televizyon kanallarında çalışmaya başlamıştır.


Türkiye'de ilk sağlık üzerine programlar sunan Viral, ilk televizyon programcılığına Tatlıses Tv ekranlarında başlamış, bu kanalda toplam 5 yıl görev yapan Nur Viral "Hayat Ağacı" adındaki programı da sunmuştur. Daha çok kadınlara hitap eden program, o sıralarda kadınların beğenerek takip ettiği programlardan olmuştur.

Tatlıses Tv'nin ardından çok sayıda kanalda çalışan sunucu, öncelikle Kanal 7 ekranına geçmiş sonrasında ise Stv, Türkmax, ShowTV ve Beyaz Tv ekranlarında çalışmıştır. Bu kanalların hepsinde yemek ve sağlık üzerine programlar sunmuştur.

Günümüzde halen, hafta içi her gün 11:00'de Beyaz Tv ekranlarında "Hayatta Her Şey Var" programıyla izleyicilerle buluşmaktadır.

Nur Viral kiminle evli? eşi kim?

Nur Viral şu anda evli değildir. Daha önce iki kere evlenip boşanan ünlü sunucu, son evliliğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile yapmıştır. 2016 yılında Roma'da güzel bir törenle evlenen çift, 2019 yılında yollarını ayırmıştır.

Nur Viral’ın kızı kim?

Nur Viral’in ilk evliliğinden bir kızı vardır, ismi Serra Viral'dir. Nur Viral bu hayatta en çok değer verdiği kişinin evladı olduğunu sosyal medya hesaplarında da paylaşmıştı.

Sitemizde bulunan diğer Beyaz TV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski