Prof. Dr. Osman Müftüoğlu kimdir? nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? kızı eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu


Prof. Dr. Osman Müftüoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? kızı eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


NTV ekranlarında Melda Yücel ile birlikte, "Osman Müftüoğlu ve Melda Yücel Kocaalp ile Yaşasın Hayat" programında sağlık sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu hakkında merak edilenler.


OSMAN MÜFTÜOĞLU NERELİ?

Osman Müftüoğlu 1955 yılında Mersin'in Anamur ilçesinde doğmuştur. 1972'de Anamur Lisesi'ni, 1978'de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirmesinin ardından, 1984 yılında iç hastalıkları uzmanı, 1989 yılında endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları klinik şefi yardımcısı, 1989'da doçent, 1990'da iç hastalıkları klinik şefi, 1997'de profesör olmuştur.

Uzun yıllar 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in özel doktorluğunu yapmıştır. 1993-2001 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi başhekimliği ve cumhurbaşkanının sağlık başdanışmanlığı görevlerinde bulunmuştur.


- Sitemizde bulunan diğer NTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Türkiye Diyabet Derneği, Ankara Diyabet Derneği, Türk Hipertansiyon ve Nefroloji Derneği, Türk İç Hastalıkları Derneği ve Osteoporoz Çalışma Grubu üyesi olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Sağlık Bakanlığı Yüksek Sağlık Şurası, Etik Kurul ve İlaç Ruhsatlandırma Komisyonu üyeliklerinde bulundu. Kurduğu "Yaşasın Hayat Kliniği"'nde hekimlik mesleğini sürdüren Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun bugüne kadar yayımlanmış dokuz kitabı vardır.

Osman Müftüoğlu eşi Mihriban Müftüoğlu
Osman Müftüoğlu ve eşi Mihriban Müftüoğlu

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun eşi kim?

Osman Müftüoğlu, Mihriban Müftüoğlu ile evli olup, çiftin Merve Müftüoğlu adında bir kızları bulunmaktadır.

Osman Müftüoğlu kızı Merve Müftüoğlu
Osman Müftüoğlu kızı Merve Müftüoğlu


- Sitemizde yer alan diğer Tıp Hekimlerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski