Şarkıcı Zeynep Avcı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Zeynep Avcı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? kaç çocuğu var? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
O Ses Almanya Zeynep Avcı


Şarkıcı Zeynep Avcı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? kaç çocuğu var? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ALMANYA'NIN KONUŞTUĞU TÜRK

O Ses Almanya yarışmasında seslendirdiği Türkçe şarkılarla adından söz ettiren, izleyenleri kendine hayran bırakan Zeynep Avcı'nın hayatı insanlar tarafından araştırılıyor.

The Voice Of Germany 2021 yarışmasında ilk turda Yalan şarkısı ile adından söz ettiren Zeynep Avcı, ikinci turda Zerrin Özer'den Kıyamam şarkısını seslendirdi. Zeynep Avcı'nın performansı başta jüri üyeleri olmak üzere, salondaki herkesin büyük beğenisini kazanırken jüri üyeleri Zeynep Avcı'yı ayakta alkışladı.

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

Zeynep Avcı, 1983 yılında Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya gelmiştir. Yıllardır Berlin'de sahne alan, gurbetçi bir Türk ailenin müzisyen kızıdır. 1970'li yıllarda Türkiye'den Almanya'ya göç eden Zonguldak'lı işçi bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Zeynep Avcı 20 yıldır Berlin'de sahne alıyor.

Zeynep Avcı Koç burcudur.


"Beatztanbul" adlı orkestrasıyla tanınan Zeynep Avcı, müzik eğitimine çocuk yaşlarında başlamış, büyük ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışma fırsatı bulmuştur. Katıldığı bir programda Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat'ten aldığını söylemiştir.

Zeynep Avcı'nın iki çocuğu vardır.


Zeynep Avcı Performans Videoları


Tan Taşçı - Yalan (Zeynep Avci) | Türkçe altyazılı | Türkische Untertitel | Blinds | TVOG 2021

Zerrin Özer - Kıyamam (Zeynep Avci) | Sing-Offs | The Voice of Germany 2021

- Sitemizde biyografisi yayınlanan diğer Şarkıcılar için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski