Armağan Çağlayan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Armağan Çağlayan kim? kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
armağan çağlayan


Armağan Çağlayan kimdir? kaç yaşında aslen nereli? hastalığı ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Televizyon yapımcısı, Akademisyen, Hukukçu Avukat ve YouTuber Armağan Çağlayan'ın hayatı hakkında merak edilenler.

Armağan Çağlayan sevenlerini üzdü!

Kansere yakalandığını açıkladı!
Akciğer kanserine yakalandığını paylaşan Çağlayan, şu sözlere yer verdi: "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım. Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz."

"Arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim"

Sağlığı ile ilgili gelişmeleri sık sık paylaşacağını belirten yapımcı, "Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle. Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim." ifadelerini kullandı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KAÇ YAŞINDA?

Armağan Çağlayan 8 Nisan 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu ve gençliği Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke'de geçmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalı'nda doktora programına başladı. Avukatlık stajını Kocaeli Barosu'nda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul'a gelmiştir.


Armağan Çağlayan, 1,72 m boyunda, 65 kilo ve Koç burcudur.

MedYapım'ın kurulduğu esnada bir arkadaşının da yardımıyla hazırlık elemanı olarak işe başlamış, kısa süre içerisinde editörlüğe kadar yükselip genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği dönemde 11 yıldır çalıştığı MedYapım'dan ani bir kararla ayrılmıştır.

MedYapım'da çalıştığı dönemde Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi birçok başarılı yapıma editör koordinatör olarak imzasını atmıştır.
2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne hızlı bir geçiş yapmış, bu sırada Finansbank ile Avea markalarının reklamlarında, Belalı Baldız ve İmkansız Aşk adlı dizilerde konuk oyuncu olarak oyunculuk yeteneğini gösterme fırsatı bulmuştur.
2004-2005 yılları arasında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmaya başladıktan bir süre sonra çeşitli röportajlara da imzasını atmış, Hürriyet gazetesinden ayrıldıktan sonra röportajlarına Esquire dergisinde devam etmiştir. Aynı zamanda Dishy dergisinde de "Tortu Takvimi" adında bir köşe hazırlamıştır.
MedYapım'dan ayrıldıktan sonra görevine Doğan TV bünyesinde yer alan D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak devam etti. "Son Ütücü", "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" adlı programların yapımcılıklarını üstlendi. 2006 yılı yaz döneminde Star TV ekranlarında "Son Ütücü" adlı talk show programını yaptı.


2006 yılının bitmesiyle birlikte D Productions'taki görevinden ayrıldı ve "Son Ütücü" programı da ekranlara veda etti. 2007 yılında Osman Yağmurdereli ile birlikte "Ar&Ya" yapım şirketini kurmuştur. Ar&Ya Yapım şirketinde "Dilimin Ucunda", "Kadınlar ve Erkekler" ve sunuculuğunu üstlendiği talk show programı "Armağan Çağlayan'la Bu Hafta" programına imzasını atmıştır.

Armağan Çağlayan 2008 yılında Ayşe Taş ile "Çok Yaşa Sen Ayşe" programını yaptı. Daha sonra "Format Yapımcılık" şirketini kurdu. 2009 yılında yapımcılığını yaptığı "Olmaz Böyle Şey" adlı program ile Türkiye'nin yetenekleri ile yurtdışındaki yetenekleri bir araya getirdi. 2009 yılında Play Yapımcılık'ın üstlendiği "Altın Kızlar" adlı programın formatını yurt dışından getirdi. Bu arada Popstar Alaturka'da jüri üyeliğine devam etti.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nde araştırma görevlisi olarak İletişimde Yaratıcılık dersi ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Görsel İletişim bölümlerinde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir.

Radikal gazetesinde köşe yazıları yazmış ve röportajlar yapmıştır. 3 Şubat 2016'da Nokta dergisinde yazmaya başlamıştır. Magazin röportajlarına 29 Nisan 2017'de Posta gazetesinde devam eden Çağlayan, bir ay sonra buradan ayrılmış ve 8 Haziran 2017'de Kanal D'ye geçmiştir. 17 Mayıs 2018'de Kanal D'nin Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından diğer pek çok medya çalışanıyla birlikte işten çıkartılmıştır. 14 Mart 2018'de Popstar 2018 adlı şarkı yarışmasının jüri üyeliği yapmıştır. Ancak yeterli reytinge ulaşmayan bu program 23 Mayıs 2018'de erken final yapmıştır.

Armağan Çağlayan kiminle evli?

Armağan Çağlayan'ın henüz bekar olduğu bilinmektedir.


Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalı

2020 yılında "196Sekiz" isimli bir YouTube kanalı kurmuştur. Kanalın Kasım 2021 itibarıyla yaklaşık 1 milyon 200 bin civarında abonesi bulunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski