Gazeteci Ekrem Açıkel kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Ekrem Açıkel kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? Haber Spikeri Ekrem Açıkel'in biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Ekrem Açıkel


Gazeteci Ekrem Açıkel kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? Haber Spikeri Ekrem Açıkel'in biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


HALK TV Haber sunucusu Ekrem Açıkel hakkında merak edilenler..

EKREM AÇIKEL KİMDİR?

Ekrem Açıkel 1973 Yılında Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde dünyaya gelmiştir. Abisi Osman Ziya Açıkel'de kendisi gibi haber sunuculuğu yapmaktadır. Ekrem Açıkel İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur.

Gazeteciliğe ilk olarak 1995 yılında İhlas Haber Ajansı'nda başlamış, 1996 yılındaysa TGRT Haber'e transfer olmuştur. TGRT HABER'deki görevi boyunca, polis-adliye vakalarını izlemiş ve başbakan-cumhurbaşkanı programlarını yakından takip etmiştir.


2002 yılındaysa TGRT Haber'den Kanal D Haber'e geçmiş, şike kumpası soruşturmasında Kanal D ve Star TV kanallarında canlı yayınlarla şike kumpası soruşturmasını takip ederek, yaşanan gelişmeleri izleyicilere aktarmıştır. Kanal D Haber'deki görevine 13 yıl devam etmiştir.

2015-2018 yılları arasında 3 yıl boyunca kurumsal gelişim eğitimleri vermiş. 2018 yılında yeniden gazeteciliğe dönme kararı almış ve Açıkel TGRT Haber'de şef editörlüğe gelmiştir. 3 Eylül 2018 tarihinden itibaren de TGRT Haber Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlamıştır.

Ekrem Açıkel Halk Tv'de!

TGRT'den ayrılan Ekrem Açıkel, Halk Tv'ye transfer olmuştur. "Ekrem Açıkel'le Haber Masası" programı hafta içi her gün saat: 13:00'de Halk Tv'de..

- Sitemizde bulunan diğer Halk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

ekrem açıkel in eşi ışıl özdem açıkel
ekrem açıkel in eşi ışıl özdem açıkel


Ekrem Açıkel kiminle evli?

Haber sunucusu Ekrem Açıkel, 6 Haziran 2010 tarihinde ATV muhabiri Işıl Özdem Açıkel ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden iki kız çocukları bulunmaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski