Gönül Dağı Selami, Eser Eyüboğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Eser Eyüboğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? filmleri, dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Oyuncu Eser Eyüboğlu


Gönül Dağı Selami, Eser Eyüboğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? filmleri, dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TRT'nin en çok izlenen ve sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Selami karakterini canlandıran oyuncu Eser Eyüboğlu hakkında merak edilenler..

ESER EYÜBOĞLU NERELİ?

Oyuncu Eser Eyüboğlu 1984 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Eyüboğlu kameralar karşısına ilk kez "Benzemez Kimse Sana" adlı yarışma programınsa çıkmıştır.

Üniversite mezuniyetinin ardından dizi, sinema, tiyatro oyuncusu, müzisyen ve müzik yapımcısı olarak kariyer yapmış. Doksanlar dizisinde Necmettin karakteri çıkış yapmış, Of'lu Hocanın Şifreleri filminde canlandırdığı Kadir karakteriyle gönüllere girmeyi başarmıştır.


Bir çok tiyatro oyununda da oynayan ve çoğunun müziklerini de kendi yapan Eyüboğlu müzik alanında da; Piyano, Yan Flüt, Bağlama, Mey, Akkardeon, Klarnet, Dilli Kaval enstrümanlarını çalmaktadır. Pek çok film ve dizide önemli roller üstlenen Eyüboğlu, 2018'de yayınlanan Ege'nin Hamsisi dizisinde Dursun Dursunoğlu karakteriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başarmış, Şevkat Yerimdar isimli dizide Müfit karakterine hayat vermesiyle diziyi takip edenler tarafından büyük beğeni almıştır. 

Günümüzde halen TRT'nin en iyi dizilerinden olan Gönül Dağı dizisinin kadrosunda Selami karakterine hayat vermektedir.

oyuncu eser eyüboğlu eşi zeynep eyüboğlu ve çocukları
oyuncu eser eyüboğlu eşi zeynep eyüboğlu ve çocukları


Eser Eyüboğlu'nun eşi kim?

Oyuncu Eser Eyüboğlu, Zeynep Eyüboğlu ile evlidir.


Zeynep Eyüboğlu kimdir?

Asıl tam adı Zeynep Uyumaz Eyüboğlu'dur. 20 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yay burcudur. Cast Direktörü olarak televizyon dünyasındaki çalışmalarını devam etmektedir. Uzun yıllardır bir çok başarılı dizi ve sinema projesinin oyuncu seçimlerinde çalışmalar yapmıştır. Eser ve Zeynep Eyüboğlu çiftinin 2021 yılında doğan ikiz erkek çocukları vardır.

Eser Eyüboğlu filmeli ve dizileri

  • Gönül Dağı (TV Dizisi 2020 - Selami)
  • Ege'nin Hamsisi (TV Dizisi 2018 - Dursun Dursunoğlu)
  • Şevkat Yerimdar ( TV Dizisi 2017 - İsmail Veremoğlu)
  • Cingöz Recai (Sinema Filmi 2017 - Fikret)
  • Beceriksiz Katil (TV Filmi 2017)
  • Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (Sinema Filmi 2016 - Kadir)
  • Kalp Hırsızı (TV Dizisi 2014 - Kemal)
  • Oflu Hoca'nın Şifresi (Sinema Filmi 2014 - Kadir)
  • Mandıra Filozofu (Sinema Filmi 2014 - Şükrü)
  • Düşman Kardeşler (TV Dizisi 2012)

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski