İlknur İnceöz kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

İlknur İnceöz kim? kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
ilknur inceöz


İlknur İnceöz kim? kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi. 


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmalarla adından söz ettiren Ak Parti 27. Dönem Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz hakkında merak edilenler.

İLKNUR İNCEÖZ NERELİ?

İlknur İnceöz 16 Ekim 1973 tarihinde Aksaray ilinde dünyaya gelmiştir. Avukat olup, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir.

Serbest avukat olarak çalışmış, Belediye ve kurum avukatlığı, sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.


23, 24, 25 ve 26. Dönemde Aksaray Milletvekili seçildi. 23. Dönemde Adalet Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği ile Çevre Araştırma Komisyonu Üyeliği yaptı. 24. Dönemde Adalet Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

25 ve 26.Dönemde AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yaptı.

İlknur İnceöz, Ak Parti'nin üç dönem kuralı gereği, 3 dönem Meclis'te görev yaptığı için 14 Mayıs 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olamamıştır.

İlknur İnceöz kiminle evli?

Orta düzeyde İngilizce bilen İnceöz'ün, Çapan İnceöz ile evliliğinden Sevdenur İnceöz isminde bir çocukları vardır.

İlknur İnceöz'ün çok izlenen Meclis konuşması

İnceöz: Son terörist yok edilinceye kadar terörle mücadele sürecek!



İnceöz: HDP`ye söylüyoruz CHP`den cevap geliyor!


HDP'lilere meclisi dar eden kadın vekil!


- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski