Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş kimdir? nereli?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş kim? kimdir? aslen nerelidir? işi mesleği ne? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
islam memiş


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı islam Memiş kim? kimdir? aslen nerelidir? işi mesleği ne? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Son günlerde televizyon kanallarında, para piyasası ve dolar, euro ve altın hakkında yorumlarda bulunan, "altın yorumcusu" olarak ta anılan, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hakkında merak edilenler.

İSLAM MEMİŞ NERELİ?

İslam Memiş 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir Aslen Ordu'ludur. İlkokul ve lise eğitiminin sonrasında Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Üniversite mezuniyetinin ardından farklı kurumlarda çalışmaya başlamıştır.

Kendine ait bir kuyumcu dükkanı açan İslam Memiş, Bayrampaşa'da bulunan dükkanına Memiş Döviz A.Ş. Kuyumculuk ve Altın Hizmetleri adını vermiştir. Kendi dükkanını yönetirken altın ve döviz konusunda çeşitli yorumlarda bulunup paylaşmaya başladıktan sonra, yaptığı yorumlarla dünya çapında tanınmıştır.


Buna bağlı olarak Ticaret Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nda "bilirkişi" olarak çeşitli görevler almıştır. Ayrıca İslam Memiş, Anadolu Ajansı'nda finans analizleri de hazırlamaktadır. Çeşitli televizyon ve sosyal medya programlarında da yorumcu ve analist olarak karşımıza çıkmaktadır.

İslam Memiş Videoları

Memiş'in analiz ve yorumlar yaptığı kendine ait bir youtube kanalı vardır. İslam Memiş'in youtube kanalında 193 bini aşkın abonesi mevcuttur. youtube.com/c/islammemisaltin


İslam Memiş kiminle evli?

İslam Memiş evli ve iki çocuk babasıdır. İslam Memiş'in eşiyle ilgili bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski