Şahla Orujova kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Şahla Orujova kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Şahla Orujova


Şahla Orujova kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Haber Global TV'de A'dan Z'ye Sağlık programının sunucusu Şahla Orujova hakkında merak edilenler.

ŞAHLA ORUJOVA KİMDİR?

Şahla Orujova 27 Mart 1985 tarihinde Azerbaycan'da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Rusya'da bitirmiş, üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim bölümünde devam etmiştir. Okul döneminde tiyatro ve jimnastikle uğraşmıştır.

- Sitemizde kayıtlı diğer Azeri-Türk ünlüleri listeleyebilirsiniz..

Çalışma hayatının ilk yıllarında çevirmenlik yapmıştır. 2009 yılında TRT'de "Yeni Gün", "Müzikli Dakikalar", "Rotanız Türkiye", "Müzik Kutusu", "Motifler" ve "Hayatı Güzel Yaşa" gibi birçok programın sunuculuğunu üstlenmiştir. TRT bünyesinde Azerbaycan masası sorumlusu olarak da görev almıştır.


"Hocalı" adlı belgeselin yapımcılığını üstlenmiş ve bugüne kadar birçok protokol sunumunu da gerçekleştirmiştir. 2009 - 2016 yılları arasında TRT Avaz'da hafta içi her gün canlı yayınlanan "Yeni Gün" programının, 2017 - 2018 yine hafta içi her gün canlı yayınlanan "Hayatı Güzel Yaşa" programının sunuculuğunu yapmıştır. Çeşitli ulusal kanallarda sunuculuğun yanı sıra program yapımcılığı da yapmıştır.

2020 yılının Temmuz ayından itibaren, Haber Global TV'de; sağlığa dair tüm sorular, yetişkin, ergen ve çocuk sağlığı, doktorların görüşleri ve tavsiyelerinin yer aldığı "A'dan Z'ye Sağlık" programını sunmaya devam etmektedir.

Şahla Orujova kiminle evli?

Şahla Orujova’nın evli veya bekar olduğu bilgisine ulaşılamamıştır. Güzel sunucunun Hazar adında bir erkek çocuğu vardır.

Şahla Orujova instagram adresi


Sitemizde bulunan diğer Haber Global ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski