Av. Tuba Arslan kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?

Avukat Tuba Arslan kim? kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? nereden mezun? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Av Tuba Arslan


Avukat Tuba Arslan kim? kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? nereden mezun? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Başkanlığını Av. Mehmet Sarı'nın yaptığı, yönetim kurulunda ünlü hukukçular, Av. Cem Kaya, Av. Ertuğrul Akar, Av. Pınar Hacıbektaşoğlu gibi isimlerin bulunduğu TÜRKAD (Türkiye Adalet Araştırmaları Merkezi) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görevli Av. Tuba Arslan hakkında merak edilenler.


Av. TUBA ARSLAN NERELİ?

Av. Tuba Arslan 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Memleketi, aslen Tokat/Artova'lıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Başakşehir’de, lise öğrenimini ise Hasan Polatkan Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır.

2014 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesinden yüksek onur derecesiyle mezun olmuş, 2015 yılında İstanbul Barosu’nda stajını tamamlayarak avukatlık mesleğine başlamıştır. 2015 yılında Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü’nde Avrupa Hukuku alanında yüksek lisans eğitimi almıştır.


Başta insan hakları hukuku, kamu hukuku olmak üzere birçok sertifika programlarına ve meslek içi eğitim seminerlerine iştirak eden ve sosyal, kültürel ve özellikle gençlik çalışmaları alanlarında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak aktif bir biçimde yer alan Avukat Tuba Arslan 2020 yılında kurulan İstanbul 2 Nolu Barosunun kurucu üyesidir.
 
Av. Tuba Arslan halen İstanbul'da avukat olarak mesleğini icrâ etmektedir.

Av. Tuba Arslan kiminle evli?

Avukat Tuba Arslan'ın evli mi bekar mı olduğu konusunda bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski