Prof. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir? nereli? kaç yaşında?

Prof. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir? aslen nereli? kaç doğumlu? kaç yaşında? memleketi neresi, nerede görevli? nereden mezun? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Aylin Ünver Noi


Prof. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir? aslen nereli? kaç doğumlu? kaç yaşında? memleketi neresi, nerede görevli? nereden mezun? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Son günlerde konuşmacı olarak katıldığı haber programlarında yaptığı siyasi çarpıcı yorumlarla dikkat çeken Prof. Dr. Aylin Ünver Noi'nin hayatı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir.

Tam da bu noktada internet kullanıcıları; Aylin Unver Noi kimdir? Prof Dr Aylin Ünver Noi nereli? Prof. dr. aylin ünver noi eşi kimdir Aylin Ünver Noi kiminle evli Aylin Ünver Noi doğum yeri Aylin Ünver Noi Kimdir nerelidir Aylin Ünver Noi evlimi Aylin Ünver Noi soyadı Aylin Ünver Noi vikipedi Aylin Ünver Noi Instagram gibi sorgulamalarla Aylin Ünver Noi hakkında arama motorlarında araştırmalar yapmaktadır.


AYLİN ÜNVER NOİ NERELİ?

Prof. Dr. Aylin Ünver Noi 1972 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamış, ardından Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştur.

Yüksek lisans ve Doktorasını Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Siyaseti ve Uluslararası İlişkileri bölümünde yapmış, 2011-2016 yılları arasında Gedik Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent olarak öğretim üyesi kadrosunda yer almıştır. 2014-2015 yılında ziyaretçi akademi üyesi olarak 2015-2018 yılları arası yerleşik olmayan kıdemli uzman olarak Johns Hopkins Üniversitesi Transatlantik İlişkileri Merkezi'nde çalışmalarına devam etmiştir.

2013 yılında Brüksel'de bulunan Akdeniz ve Avrupa-Arap İşbirliği Araştırma Enstitüsü'ne Associate Researcher olarak çalışmaları ile katkıda bulunmuştur. 2015-2016 yılları arasında ise Gedik Üniversitesi'nin AB Uygulama ve Araştırma Merkezi Direktörü olan Noi, 2015-2017 yılları arasında Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü'nde "Avrupa Birliği’nin Uluslararası Politikası I-II" derslerini vermiştir.


2017 yılında Doçentlik ünvanını alan Aylin Ünver Noi, İstinye Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi olarak görev almıştır. Ayrıca Valensiya'da merkezi bulunan Mediterranean Citizens’ Assembly Foundation (MCAF) Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu Üyesi; Washington DC’deki Transatlantic Leadership Network’de (TLN) Kıdemli Uzmandır.

Johns Hopkins Üniversitesi SAIS-CTR'da çeşitli konferans ve paneller düzenleyen Aylin Ünver Noi’nin Sasha Toperich ile editörlüğünü yaptığı Challenges of Democracy in the European Union and Its Neighbors and Turkey and Transatlantic Relations (SAIS/CTR, 2017) ile Daniel S. Hamilton ve Serdar Altay ile beraber editörlüğünü yaptığı derleme kitabı "Turkey in the North Atlantic Marketplace" SAIS-CTR tarafından basılmış olan kitaplarıdır.

En son derleme kitabı Turkey in the North Atlantic Market Place'in tanıtımı ABD Ticaret Odası'nda ve Brüksel The Center for European Policy Studies - CEPS’de gerçekleştirildi.

Aylin Ünver Noi’nin ayrıca çeşitli akademik makalelerinin yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında basılmış kitapları da bulunmaktadır: Avrupa’da Yükselen Milliyetcilik (IQ yayincilik, 2007), The Euro-Mediterranean Partnership and the Broader Middle East and North Africa Initiative: Competing or Complementary Projects? (University Press of America, 2011), Islam and Democracy: Perspectives on the Arab Spring (Cambridge Scholars Publishing, 2013). Yeni kitabı Değişen Dünyada Avrupa Birliği ve Türkiye: Strateji Belgeleri Üzerinden bir Değerlendirme 2020 başlarında çıkacaktır.

Aylin Ünver Noi 19 Haziran 2019 tarihinde Akdeniz Parlamenter Asamblesi (PAM) tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen "Nüfus Hareketleri ile Güvenlik Arasındaki İlişki" başlıklı toplantıya Mediterranean Citizens’ Assembly Foundation-MCAF’in temsilcisi olarak katıldı.

3-5 Aralık 2019 Londra’da NATO zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın davetlisi olarak NATO Engages: Innovating the Alliance toplantısına katılan Aylin Ünver Noi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Londra Denizcilik ve Askeriye Kulübü'nde düzenlediği "Türkiye’nin NATO’daki Rolü ve Bölgesel Güvenlik Sınamaları" panelinde sunum yaptı.

Aylin Ünver Noi Londra'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Denizcilik ve Askeriye Kulübü’nde "Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları" (Conservative Friends of Turkey-CFT) ile ortaklaşa düzenlediği Türkiye-İngiltere ilişkilerinin ekonomik ve güvenlik boyutlarının ele alındığı ve görüş alışverişinde bulunulan yuvarlak masa toplantısına katıldı.


2014-2018 yılları arasında Huffington Post'ta çeşitli makaleleri yayınlanan Aylin Ünver Noi çeşitli ulusal ve uluslararası dergi ve gazetelere yorumları ile katkıda bulunmaya devam etmekte ve uluslararası gelişmelerle ilgili TV ve radyo röportajları ile medyada sık sık yer almaktadır.

Aylin Ünver Noi nerede görevli?

Doç. Dr. Aylin Ünver Noi halen Haliç Üniversitesi'de Öğretim Görevlisi olup, ayrıca Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı ( SETA ) yazarları arasında yer almaktadır.

Aylin Ünver Noi kiminle evli? eşi kim?

Prof. Dr. Aylin Ünver Noi'nin özel hayatı, evli mi? bekar mı? olduğu ve eşi ile ilgili bilgi maalesef açık kaynaklarda bulunmamaktadır.

Doç. Dr. Aylin Ünver Noi kitapları

  • Avrupa'da Yükselen Milliyetçilik

Ukrayna'da neler oluyor, Rusya ve ABD ne istiyor?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski