Can Selçuki kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Can Selçuki kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Can Selçuki


Can Selçuki kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Son günlerde çeşitli haber kanallarında seçimlerle ilgili araştırmalar yapan ve çarpıcı siyasi yorumlarda bulunan Kamuoyu Araştırmacısı, Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki'nin hayatı merak konusu oldu.

Tam da bu noktada internet kullanıcıları, Can Selçuki kimdir Can Selçuki biyografisi, Can Selçuki kimdir kaç yaşında, Can Selçuki vikipedi, Can Selçuki babası kimdir, Can Selçuki siyasi görüşü, Can Selçuki kimdir hangi partiden, Can Selçuki kimdir nerelidir gibi soruların cevaplarını aramaktadır.

CAN SELÇUKİ KİMDİR?

Can Selçuki'nin kaç yaşında veya nereli olduğuna dair hiçbir bilgiye ulaşılamamıştır. Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Bocconi Üniversitesi'nden Ekonomi ve Sosyal Bilimler alanında yüksek lisans eğitimi almıştır.


Şu anda pazar araştırma ve büyük veri analizi yapan İstanbul Ekonomi Araştırma şirketinde Genel Müdürlük görevini sürdürmektedir. Bundan önce, Dünya Bankası Ankara ofisinde 4 yıl olarak ekonomist görevini sürdürmüştür.

Bu görevi sırasında Türkiye ve Azerbaycan'da kamu ve özel sektöre ile Türkiye'de rekabetçiliğin arttırılması alanında çalışmalarda bulunmuştur. Bu kapsamda bölgesel kalkınma, rekabet ve inovasyon politikalarına odaklanmıştır.

Dünya Bankası'na katılmadan önce 3 yıl boyunca Brüksel merkezli Avrupa Politikaları Çalışmaları Merkezi'nde (CEPS) ekonomist olarak çalışmıştır. Türkiye'de ticaretin rekabetçiliği, bölgesel rekabet ve inovasyon politikaları üzerine makale ve raporları bulunmaktadır.

Can Selçuki halen İstanbul Ekonomi Araştırma'nın Türkiye Raporu Direktörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Can Selçuki eşi kim?

Araştırmacı Can Selçuki'nin özel hayatı, evli veya bekar olduğuna dair açık kaynaklarda hiçbir bilgi bulunmamaktadır.

- Sitemizde biyografileri yer alan diğer Kamuoyu Araştırmacıları'nı listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski