Mahmut Erkan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? son hali

Meriç Erkan kimdir? Mahmut Erkan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? ne oldu? son hali, evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Meriç Mahmut Erkan


Meriç Erkan kimdir? Mahmut Erkan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? hangi cemaate girdi? ne oldu? son hali, evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Meriç Erkan geçirdiği değişim ile sosyal medyada bir anda gündem konusu oldu. Geçirdiği değişimi verdiği bir röportajda anlatan Meriç Erkan, yaşadığı manevi değişimi anlatarak, "Meriç" olan adını da "Mahmut" olarak değiştirdiğini söyledi.

Sosyal medyada gündem olan, Sakallarını uzatan, Cübbe giyerek ehli sünnet itikadıyla yaşamını sürdüren, Mahmut Efendi Hazretleri'nden esinlenerek adını da değiştirerek ehli sünnet yaşam tarzını benimseyen Meriç Erkan'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak edildi. Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında? aslen nereli? gibi soruların cevapları aranmaya başladı.

MAHMUT ERKAN KİMDİR?

Yeni ismiyle Mahmut Erkan, 22 Temmuz 1969 tarihinde Samsun'da doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini Samsun'da tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını "Kuşum Aydın"'ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile hatırlanmaktadır. "Esra Erol’da" programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekilmiş ve ekranlarda yer almamıştır.


Meriç Erkan, 2019'da verdiği bir röportajda  şunları söylemişti:

"Tükenmişlik sendromunun tersiyim Elhamdülillah. Hiperaktifim. İzdivaç programlarına katıldım ama %90'ı kurguydu bu programların. Belli haftalıklar vardı programlarda, çok büyük paralar değildi. Ekranda da duralım diyorduk. Şimdi o mantığı bıraktım, çekildim. Evlenme programında ben helal kazandığıma inanmıyorum. Evlenmemi istediler. Bazı şeyler beni rahatsız etti. Her şey kurguydu. Evlilik programlarına katılmayacağıma dair tövbe ettim. Topluma kötü örnek oldum. Bereketli yaşamak güzel. İnsanlar sıra dışı olabilmek için saçma saçma şeyler yapıyorlar."


MERİÇ ERKAN'IN SON HALİ

Meriç Erkan'ın son hali sosyal medyada büyük gündem oluşturdu. Özel bir platforma açıklamalarda bulunan Meriç Erkan manevi olarak çok değiştiğini dile getiriyor. Manevi yolculuğunda adını da değiştiren Erkan yeni adının Mahmut olduğunu açıkladı. Videoda Meriç Erkan'ın sakallarını uzatarak tarzını değiştirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

NASIL BÖYLE BİR HAYAT YAŞAMIŞIM!

"Meriç" olan ismini "Mahmut" olarak değiştiren Erkan, Yeni Şafak'a açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan ve "Nasuh tövbesi" ettiğini ifade eden ünlü isim, "Nasıl böyle bir hayat yaşamışım! Kurban olduğum Allah'ım, sözünden dönmez. O beni affetti." dedi.

İşte Meriç Erkan'ın verdiği o röportaj



Mahmut Erkan'ın Bekir Develi ile Peynir Gemisi programı


Mahmut Erkan en son 8 Nisan'da Beyaz TV'de Seren Serengil ve Bircan Bali'nin sunduğu Söylemezsem Olmaz programına konuk olmuştur.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski