Av. Mustafa Kemal Çiçek kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Mustafa Kemal Çiçek kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? hangi partili? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Av. Mustafa Kemal Çiçek


Av. Mustafa Kemal Çiçek kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? hangi partili? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


AV. MUSTAFA KEMAL ÇİÇEK KİMDİR?

Hukukçu-Avukat Mustafa Kemal Çiçek 5 Şubat 1976 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Diyarbakır Lice'lidir. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2001 yılından bu yana Ankara Barosu'na bağlı olarak serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır.

2003-2005 yılları arasında Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsünde ve Hukuk Fakültesinde, "1921 Anayasası" konulu tez çalışması ile Bilim Uzmanı unvanını almıştır.


Ankara Barosu Adli Yardım, Çocuk Hakları ve Tüketici Hakları Merkezi'nde uzun yıllar sorumlu olarak görev almıştır. 2012-2016 yılları arasında Türk Hukuk Kurumu'nda Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunmuş, TBMM Anayasa Uzlaşma Heyetinde CHP adına uzun yıllar görev yaptıktan sonra 2010-2021 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Tüzel kişiliğinin; yani Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapmıştır.

Mustafa Kemal Çiçek hangi partiden?

Mustafa Kemal Çiçek, Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'nin Kurucu Üyesi ve aynı zamanda Memleket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapmaktaydı.

Mustafa Kemal Çiçek geçtiğimiz günlerde A Haber'de yayınlanan ve Melih Altınok'un sunduğu Sebep Sonuç programına katılmış, canlı yayında muhalefeti sert bir dille eleştirmişti. Bu gelişmenin ardından Memleket Partisi tarafından ihracı talep edildi.

Memleket Partisi'nden ihracı istendi!

Mustafa Kemal Çiçek, ihracıyla ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabı twitter'dan duyurdu, işte o paylaşım;

Mustafa Kemal Çiçek Nereli?

Avukat Mustafa Kemal Çiçek Ankara doğumlu fakat aslen Diyarbakır Lice'lidir.

Mustafa Kemal Çiçek evli mi?

Orta düzeyde Fransızca, iyi düzeyde İngilizce bilen Mustafa Kemal Çiçek, evli ve bir çocuk babasıdır.

- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Programdan bazı kesitler..




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski