Veteriner Sara Ece Ulutürk kimdir? nereli? kaç yaşında?

Veteriner Sara Ece Ulutürk kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Veteriner Sara Ece Ulutürk


Veteriner Sara Ece Ulutürk kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Veteriner Hekim Sara Ece Ulutürk Fizyovet Veteriner Kliniği'nin kurucusudur.

SARA ECE ULUTÜRK KİMDİR?

Veteriner Hekim Sara Ece Ulutürk, Kadir Has Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, çocukluk hayali olan veteriner hekimliğe ilk adımını atarak, 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2012-2014 yılları arasında Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinde Veteriner Hekim olarak görev yapmıştır.

2013 yılında yurtdışında pet fizik tedavi üzerine eğitimine başlamış ve Amerika, İspanya, Avusturya, italya gibi ülkelerde uluslararası alanda bilinir kurumlarda hem eğitimlerini tamamlamış hem de kliniklerde vakaları yerinde izlemek üzerine stajını bitirmiştir.


Ozonterapi konusunda da eğitimini tamamlamış olan Sara Ece Ulutürk bu alanda ülkemizde bu sertifikaya sahip az sayıda veteriner hekim arasındadır. İtalya'da ağrı bantlama sistemleri ve canine manuel terapi üzerine eğitimlerini almıştır. Başladığı kedi köpeklerde akupunktur eğitimi devam etmektedir.

Veteriner Hekim Sara Ece Ulutürk, 2016 yılında açılan Fizyovet Veteriner Kliniği'nde birçok felçli kedi ve felçli köpeğin eski sağlığına kavuşmasını sağlamış, yine kedilerde ve köpeklerde fıtık, eklem rahatsızlıkları, nörolojik, ortopedik, diz ve kalça problemleri gibi birçok hastalığı, operasyona gerek kalmadan köpek ve kedilere uyguladığı fizik tedavi yöntemleri sayesinde tedavi etmiştir.

Fizyovet Veteriner Kliniği
Fizyovet Veteriner Kliniği

Fizyovet Veteriner Kliniği'nde hem post op (ameliyat sonrası) fizik tedavi uygulamaları hem de rahatsızlığa bağlı olarak ameliyatsız çözüm olarak kedi ve köpeklere fizik tedavi sağlanmaktadır. Alanında uzman sayısız veteriner hekim ile vakaların çözümünde koordineli çalışılmaktadır.

2017 yılında Klinisyen Veteriner Hekimleri Derneğin de Türkiye de ilk kez köpek ve kedilerde fizik tedavi anlatılan, pet fizik tedavi ve rehabilitasyon konusu ile ilgili sözel sunumunu gerçekleştirmiştir. 2018 yılında Türkiye'nin en köklü derneklerinden Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneğinin düzenlediği uluslararası katılımlı kongre komitesinde yer alıp, genel sekreterlik yapmıştır. 2018 yılında Türkiye'de küçük hayvan veteriner hekimleri derneğinde, ilk kez geriatrik hastalarda pet fizik tedavi ve rahabilitasyon konulu poster sunumu yapmıştır.

Bunlar dışında www.engelsizhayvanlar.com ile koordineli çalışarak, ihtiyacı olan hayvanlara, tedaviye yardımcı protez, ortez ve yürüteç sağlanması konusunda yardımcı olunmaktadır.

Fizyovet Veteriner Kliniği Nerede? Adresi

Bostancı, Yazmacı Tahir Sk. No:30, 34734 Kadıköy/İstanbul

Fizyovet Veteriner Kliniği Telefonu


Fizyovet Veteriner Kliniği Yol Tarifi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski