TRT Sunucusu Aslı Noyan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Aslı Noyan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Aslı Noyan


TRT Sunucusu Aslı Noyan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TRT HABER ekranlarında Hafta Sonu Haberlerini sunan TRT HABER spikeri Aslı Noyan'ın hayatı merak konusu oldu.

Tam da bu noktada vatandaşlar internet arama motorlarında Aslı Noyan babası kimdir Aslı Noyan Ermeni mı Aslı Noyan eşi kimdir Aslı Noyan evli mi Aslı Noyan Engin Noyan Aslı Noyan Instagram Aslı Noyan wikipedia gibi sorgulamalarla araştırma yapmaktadır.

TRT spikeri Asli Noyan Kimdir?

TRT Haber Spikeri Aslı Noyan 1976 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da tamamlamış, ardından Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olmuştur. TRT Haber Merkezinde önce stajyer olarak çalışmaya başlamış,1998 yılında açılan sınavı kazanarak kadrolu TRT Spikeri olmuştur.


Aslı Noyan, Avrupa Vizyonu gibi haber programları, Ana Haber bültenleri, canlı yayınlar, Geçen Hafta Türkiye, Milli Bayramların naklen yayınları, siyasi parti kongreleri ve özel yayınlarda görev almıştır.

Hayatını Ankara'da sürdüren başarılı sunucu, TRT'de sunucu olarak çalışmasının yanı sıra, diksiyon eğitimleri vermekte, TRT Haber ekranlarında Satır Başı isimli haber kuşağının da moderatörlüğünü yapmaktadır.

Aslı Noyan Nereli?

Başarılı Sunucu Aslı Noyan Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Aslı Noyan kiminle evli?

TRT Haber Spikeri Aslı Noyan'ın evli mi? bekar mı? olduğuna dair bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

- Sitemizde yer alan diğer TRT ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski