Cansu Canan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Cansu Canan Özgen kimdir? aslen nerelidir? memleketi neresi? ne mezunu? evli mi? eşi kim? boyu kaç kilosu burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Cansu Canan Özgen


Cansu Canan kimdir? aslen nerelidir? memleketi neresi? ne mezunu? evli mi? eşi kim? boyu kaç kilosu burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


İnternet kullanıcıları; TV100 Özgür İfade programı sunucusu Cansu Canan Özgen nerelidir? Cansu Canan Özgen ne iş yapıyor? Cansu Canan nerede çalışıyor? Canan Cansu kaç yaşında? Cansu Canan Özgen annesi ve babası Cansu Canan estetiksiz hali Cansu Canan Özgen babası kimdir Cansu Canan Özgen neden ayrıldı Cansu Canan Ozgen Instagram Cansu Canan evlendi gibi sorgulamalarla, ünlü spikerin hayatını araştırmaktadır.

CANSU CANAN KAÇ YAŞINDA?

Cansu Canan Özgen 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Memleketi; Anne tarafından aslen Erzurum'lu, baba tarafından ise Selanik göçmenidir. Lise öğrenimini Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olup, Üniversitedeki staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yeraltında çalışmıştır.

Sunucu Cansu Canan 1.74 m. boyunda, 56 kilo ve Terazi burcudur.


Ayrıca kurucuları Can Gürzap ve Arsen Gürzap olan Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursundan da mezun olmuştur. Diksiyon kurusuna giderken stajyer olarak başladığı Beşiktaş TV'de ekran önüne çıkmıştır. Fanatik Beşiktaş'lı olduğu bilinen Cansu Canan, BJK tv'de uzun süre televizyon programı yapmıştır.

2012 yılında Habertürk'e gece spikeri arandığını duyunca başvurmuş ve geceleri Habertürk'te spikerlik yapıp, sabah okuluna devam etmiştir. 2012 yılından beri Habertürk TV'nin izlenme rekorları kıran programı "Öteki Gündem"'in sunuculuğunu yapmaktayken, 17 Eylül 2018 tarihinde Habertürk'ten ayrıldığını duyurmuştur. Daha sonra A Haber kanalına geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunmuştur.

Cansu Canan 2019 yılının başından itibaren A Haber televizyonuna bağlı APara kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmiştir.

Talha Uğurluel ile birlikte "Osmanlı’nın Şifreleri" adlı kitabı hazırlamıştır.

Cansu Canan Özgen halen; BluTV'de, "Hard Talk" (sert konuşma) formatında, aldığı ünlü konuklarıyla 40 programını hazırlayıp sunmaktadır.

Cansu Canan kiminle evli?

Ünlü Sunucu Cansu Canan, 9 Şubat 2020'de eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü olan Erden Eryüz ile nişanlanmış ve bir süre sonra 15 Temmuz 2020'de evlenmiştir. Ünlü çiftin, Ali Veysel adını verdikleri oğulları 2021 yılında dünyaya gelmiştir.

Kitapları:

  • 2018 - Türklerin Büyükleri (Birçok konuğu ile birlikte)
  • 2018 - Türklerin Serüveni (Birçok konuğu ile birlikte)
  • 2018 - Küresel Düzenin Şifreleri (Ramazan Kurtoğlu ile birlikte)
  • 2017 - Selçuklu'nun Şifreleri (Talha Uğurluel ile birlikte)
  • 2015 - Osmanlı’nın Şifreleri (Talha Uğurluel ile birlikte)

- Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski