Coşkun Başbuğ kimdir? nereli? kaç yaşında? rütbesi ne?

Coşkun Başbuğ kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? rütbesi ne? mesleği ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Coşkun Başbuğ


Coşkun Başbuğ kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? rütbesi ne? mesleği ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Son zamanlarda katıldığı haber programlarında yaptığı yorumlarla dikkat çeken emekli Albay Coşkun Başbuğ vatandaşlar tarafından merak edilen kişiler arasında ter almaktadır.

Tam bu noktada internet kullanıcıları arama motorlarında Coşkun Başbuğ kimdir biyografisi, Coşkun Başbuğ kimdir vikipedi, Coşkun Başbuğ ve İlker Başbuğ akrabamı, Coşkun Başbuğ kaç yaşında, Coşkun Başbuğ kimdir nerelidir, Coşkun Başbuğ doğum tarihi, Coşkun Başbuğ ekşi gibi sorgulamalarla Coşkun Başbuğ'un hayatı hakkında araştırmalar yapmaktadır.

COŞKUN BAŞBUĞ KİMDİR?

Aslen Ankara'lı olduğu bilinen Coşkun Başbuğ Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emelki bir subaydır. Rütbesi de Emekli Albay'dır. Uzmanlık alanı ise psikolojik harp ve istihbarattır.

İzmir'de ikamet ettiği bilinen Başbuğ Twitter hesabındaki profilinde kendisini, Güvenlik ve Terör Uzmanı. Emekli İstihbarat Albay- Psikolojik Harp Uzmanı olarak tanımlamaktadır.


2010 yılında emekli olan İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, 2 yıl sonra ise İzmir'deki sözde casusluk operasyonu kapsamında, örgüt lideri olmak suçlamasıyla ilk gözaltına alınanlardan olmuş, 2.5 yıl Buca F Tipi Cezaevi'nde yattıktan sonra beraat etmiştir. Bu durumu "manidar" bulan Başbuğ, "Kendisini gözaltına alan polislere, 'F tipi kumpasla f tipi cezaevine gönderildim. İyi sistem kurmuşsunuz' deyince, polislerin kendisine "öyle diyorsanız öyledir" diyerek güldü yorumunu yapıyor. Aslen Ankaralı olan Coşkun Başbuğ Emekli Albay'dır. Uzmanlık alanı ise psikolojik harp ve istihbarattır.

İzmir'deki "askeri casusluk" davasında örgüt lideri olarak yargılanan ve 2,5 yıl tutuklu kaldıktan sonra beraat eden emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, "Görev süremin tamamında örgüt tarafından her yerde ve her ortamda baskı ve taciz gördüm. Fetullahçı Terör Örgütü mensupları verdiğim mücadelede beni durdurabilmek için kadın, para her yolu denediler." demiştir.

Coşkun Başbuğ Özel Hayatı

Emekli Albay, Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ'un özel hayatı ile ilgili bir bilgiye ulaşılamamıştır.

Coşkun Başbuğ Twitter adresi

Coşkun Başbuğ sosyal medyayı da aktif kullanmaktadır. twitter.com/basbugcoskun hesabında yaklaşık 100 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski