Gazeteci Erdoğan Aktaş kimdir? nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Erdoğan Aktaş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Erdoğan Aktaş


Gazeteci Erdoğan Aktaş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


ERDOĞAN AKTAŞ KİMDİR?

Gazeteci Erdoğan Aktaş 1967 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü mezunudur. Üniversite döneminde Güneş Gazetesinde muhabir olarak çalışma hayatına atıldı. Ardından Gazete Gazetesi, Hürriyet, Sabah ve Milliyet gazetelerinde polis muhabiri olarak görev yaptı.

Aktaş, 1993 yılından bu yana televizyon haberciliği ve programcılığı alanında çeşitli kanallarda görev aldı. Erdoğan Aktaş, 8 yıl süreyle görev yaptığı NTV’de 1999-2005 seneleri arasında "Yakın Plan" programını hazırlayıp sundu.


2005-2008 yılları arasında Star TV Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapan Aktaş; 2008'de Habertürk Genel Yayın Yönetmeni, 2009 yılında ise A Haber Kurucu Genel Müdür ve ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu. Bu arada yine A Haber kanalında "Memleket Meselesi" ve "90’a" programlarını hazırlayıp sundu.

1 Ocak 2016'da CNN Türk'ün Genel Müdürü oldu. 2018'in Mayıs ayında kanalla yolları ayrıldı.

Aktaş 9 Ekim 2018 tarihinden 31 Ocak 2020 tarihine kadar Haber Global kanalının Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüttü. Erdoğan Aktaş bir süre Habertürk televizyonunda "Erdoğan Aktaş'la Gece Raporu" programını yapmıştır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..


Usta Gazeteci Erdoğan Aktaş halen, Salı günleri "Eşit ağırlık" ve Perşembe akşamı "Sağlı Sollu" programlarıyla TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşmaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski