Gazeteci Kürşad Oğuz kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Kürşad Oğuz kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? memleketi nereden mezun, evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Habertürk Kürşad Oğuz


Kürşad Oğuz kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? memleketi nereden mezun, evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Son günlerde Habertürk TV'de Hülya Hökenek ve Serap Belet gibi isimlerle birlikte programlar sunan, Gazeteci Kürşad Oğuz'un hayatı merak ediliyor.

KÜRŞAD OĞUZ NERELİ?

Kürşad Oğuz 1973 yılında Çankırı'da dünyaya gelmiştir. Liseyi Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde, Üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirerek mezun olmuştur.


Kürşad Oğuz, 1995 yılında başladığı gazetecilik kariyerinde, Aktüel Dergisi Yayın Koordinatörlüğü, Akşam Gazetesi Haftasonu Ekleri ve Kitap Eki Yayın Yönetmenliği, Vatan Gazetesi Haftasonu Ekleri ve Vatan Kitap Yayın Yönetmenliği, Star Gazetesi Yazıişleri Müdürlüğü, Newsweek Türkiye Yayın Koordinatörlüğü, Haberturk.com Yayın Koordinatörlüğü, Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Kürşad Oğuz'un Görevi

Gazeteci Kürşad Oğuz, Habertürk TV Genel Yayın Koordinatörü görevine devam etmekteyken, 2020 yılının Ağustos ayında Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni olmuştur.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski