Meltem Bozbeyoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Meltem Bozbeyoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Meltem Bozbeyoğlu


Meltem Bozbeyoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

CNN Türk ekranlarında haber sunuculuğu yapan CNN türk spikieri Meltem Bozbeyoğlu'nun hayatı merak konusu oldu.

Tam da bu noktada vatandaşlar internet arama motorlarında Meltem bozbeyoğlu Kaya kimdir? Meltem bozbeyoğlu Kimdir Kaç Yaşında? Meltem bozbeyoğlu Show TV den Ayrıldı mı? Meltem Bozbeyoğlu evlimi Meltem Bozbeyoğlu eşi Kimdir Meltem Bozbeyoğlu fotoğrafları Meltem Bozbeyoğlu vikipedi Meltem bozbeyoğlu ekşi Meltem Bozbeyoğlu CNN TÜRK Meltem Bozbeyoğlu Facebook Meltem Bozbeyoğlu Kaya gibi sorgulamalarla araştırma yapmaktadır.

MELTEM BOZBEYOĞLU KİMDİR?

Haber sunucusu Meltem Bozbeyoğlu 5 Aralık 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlköğrenim ve lisenin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü dereceyle bitirmiş, ardından İstanbul Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.


Sunucu Meltem Bozbeyoğlu 1.70 m. boyunda, 54 kg ve Yay burcudur.

Okul stajlarını basın sektöründe tamamlayan Bozbeyoğlu, ilk olarak 2012 yılında Anadolu Ajans spor servisinde haber yazmıştır. 2 sene kadar burada kalan başarılı muhabir, daha sonra TRT'de yayınlanmış olan Spor Kritik programında Reji'de görev almıştır.

Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk eğitimini Dialog isimli kurumda tamamlayan Bozbeyoğlu, aldığı kursun sonunda İstanbul Fm'de Haber Spikeri olarak saat başı bültenleri sunmuştur. Ayrıca İstanbul Tv'de Sinema Programında sunuculuk yapmış olan Meltem Bozbeyoğlu, 2016 yılında Kanal7 Haber Merkeziyle tanışmıştır.

2018 yılında 2.Başkent Ödüllerinde "Yılın En İyi Muhabiri" ve yine KırmızıTürk Altın Başarı Ödüllerinde de "Yılın En Başarılı Muhabiri" ödüllerini kazanmış olan Meltem Bozbeyoğlu CNN Türk televizyonunda haber sunuculuğuna devam etmektedir.

Meltem Bozbeyoğlu kiminle evli?

Meltem Bozbeyoğlu'nun evli mi? bekar mı? olduğuna dair bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

Meltem Bozbeyoğlu çalıştığı yerler

  • Anadolu Ajansı
  • TRT
  • İstanbul FM
  • İstanbul TV
  • Kanal7 Haber
  • Show TV
  • CNN Türk

 - Sitemizde yer alan diğer Cnn Türk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski