Afara ne demek? Afara hangi gün yayınlanıyor?

Afara ne demek? Afara ne demektir? Afara kelimesinin sözlük anlamı nedir? TDK afara kelime anlamı.
Afara ne demek

Afara ne demek? Afara ne demektir? Afara kelimesinin sözlük anlamı nedir? TDK afara kelime anlamı.


Yargı dizisinde canlandırdığı Komiser Eren karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Oyuncu ve Müzisyen Uğur Arslan'ın sunduğu, Kanal D televizyonunda yayınlanacak olan Afara isimli televizyon programı başladı.

Uğur Arslan'ın yeni programının ismi Afara kelimesinin anlamı izleyiciler tarafından merak ediliyor. başlandı. Peki afara ne demek, afara kelimesinin anlamı nedir? TDK afara ne demektir? sizler için derledik.

Afara programının 15 Nisan Cuma gecesi yayınlanan ilk bölümünde Uğur Arslan'ın konukları; Tolga Sayışman, Haluk Levent ve Yasemin Sakallıoğlu oldu.

İlk bölümüyle izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanan Afara'nın ikinci bölüm konukları ise; Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı olacak. Afara 22 Nisan Cuma gecesi KanalD'de.


AFARA NE DEMEK?

Yargı dizisiyle izleyenlerin kalbini kazanan başarılı oyuncu Uğur Arslan'ın sunduğu müzikal programının ismi izleyicilerin dikkatini celbetti. Ünlü oyuncu yakında Afara programıyla ekranlarda olacak. Programın ismi olan afara kelimesinin anlamı ise merak edildi.


AFARA KELİMESİNİN ANLAMI

Afara kelimesi; "Harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler" anlamına gelmektedir.

Afara kelimesinin diğer anlamları ise şu şekildedir;
  • Harman yerindeki hububatın taş ve toprak ile karışık kalıntısı.
  • Bahçe ve bostanlardaki kalıntı, bir şeyin en son kalan döküntüsüdür.
  • Tütün tozu, ufalanmış tütün anlamına gelmektedir.
Afara kelimesi, uzun da olsa yakalarımızın bir araya gelemediği, gizli sevdalara tutulduğumuz, yokluğun içinde doyduğumuz, mutlu olmak için bolluğa ihtiyaç duymadığımız, hayatı ıskalamadığımız, hayatın geniş paçalarına tutunduğumuz bir dönemi temsil etmekte. Programın ismi bugün artık afara olan arabesk, afara kalan ahlak, afara kalan gazino kültürü, afara kalmış bir döneme selam çakmakta.

AFARA NE ZAMAN?

Afara Programı, Cuma geceleri saat:00:15'te Kanal D'de yayınlanıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski