Bahar Ayvazoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Bahar Ayvazoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Bahar Ayvazoğlu

Bahar Ayvazoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Matematiksel İktisatçı, Edebiyatçı, Proje Uzmanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun hayatı hakkında bazı bilgiler.

BAHAR AYVAZOĞLU NERELİ?

Bahar Ayvazoğlu 1976 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Besire, Babasının adı ise İlyas Ayvazoğlu'dur. Lise eğitimini Trabzon Lisesi'nde tamamlamıştır. Karadeniz Teknik Üniversitesi Ekonometri Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olup, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politikalar Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Siyasi Hayatı

2001 yılında AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte siyasi hayatına başlamış, 10 yıl aralıksız olarak Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı'nda görev yapmıştır. Ardından 2 yıl Ortahisar İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 2015 yılında yapılan kongrede AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı seçilmiş, 2018 yılında yapılan kongre ile tekrar seçilerek AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine devam etmiştir.

2007 yılında AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Teşkilat nedir? Teşkilatçı kime denir?" konulu yarışmada Türkiye dördüncülüğünü elde etmiş ve ödülünü dönemin Başbakanı, Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştır.


Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

2011 yılında AB hibelerince fonlanan "Do you play with me" projesinin koordinatörlüğünü yapmış ve proje ile, gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarının okul öncesi eğitim almaları, özel bir yöntem ile eğitimlerinin desteklenmesi ve ailelerin bu konuda bilinçlenmesi sağlanmıştır.

2013 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından fonlanan "Bizde Varız" projesinin koordinatörlüğünü yürütmüş, Proje ile engelli bireyler ve ailelerinin sosyal yaşama etkin katılımlarına destek olunarak toplumla kaynaşmalarında önemli adımlar atılmıştır.

2016 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca fonlanan İKG Genç İstihdamının Desteklenmesi hibe programı kapsamında koordinatörlüğünü yaptığı "Okuldan Hayata" projesi ile üniversiteden mezun olan/olmuş ve işgücü piyasasına katılmamış gençlerin kalifiye hale gelerek istihdam edilmeleri desteklenmiştir.

Bu gibi çalışmalarla birlikte engelliler, çocuklar ve gençlerin dezavantajlı olduğu alanlarda önemli çalışmalara imza atmıştır. Çeşitli yayın organlarında yayımlanan makale ve denemeleri mevcuttur. Orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Bahar Ayvazıoğlu'nun eşi kim? kiminle evli?

Bahar Ayvazoğlu, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile evli olup, çiftin Yusuf Kenan, Berra ve Ayşe Betül isimlerinde üç çocukları vardır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski