Faruk Erdem kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Faruk Erdem kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Faruk Erdem

Faruk Erdem kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Fark Erdem'in hayatı hakkında maalesef çok kısıtlı bilgiye ulaşılmıştır.

FARUK ERDEM NERELİ?

Faruk Erdem, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında başladığı gazeteciliğe birçok gazete, televizyon, radyo ve haber ajansında devam etmiştir.

Faruk Erdem aynı zamanda Sabah ve Yeni Asır gazetelerinde köşe yazarlığı yapmakta, A Haber televizyon kanalında her sabah Erkan Tan ve Cansın Helvacı'nın ve akşam ajansında da Salih Nayman'ın sunduğu programlara bağlanıp ekonomi gündemini yorumlamaktadır. Ayrıca A Para kanalında her cuma akşamı yayınlanan çalışma hayatı, vergi, tüketici hakları ve sosyal güvenlik konularını içeren, Duygu Gözde Arslan'ın sunduğu "Bize Sorun" adlı programda da yorumculuk yapmaktadır.


Faruk Erdem, bir dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Hayatı Danışma Kurulu üyeliği de yapmış, Sürekli sarı basın kartı sahibi olmasının yanında, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesidir. Emeklilik sistemlerini konu alan "Ah Bir Emekli Olsam!" isimli yayınlanmış bir kitabı vardır.

Faruk Erdem nerede çalışıyor?

Zaman zaman özellikle ATV - A Haber kanallarına bağlanıp, ekonomi hakkında yorumlar yapıp, analizlerde bulunan Faruk Erdem, hâlen Takvim Gazetesi'nde Ekonomi Müdürü olarak görev yapmaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski