Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? nerede görevli? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu

Müge Anlı'nın eşi Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? nerede görevli? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Müge Anlı'nın evleneceğini açıklamasının ardından, Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu internette en çok araştırılan kişiler arasına girdi.

Müge Anlı hayranları; Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı hakkında yoğun araştırmalar yapmaktadır.

Şinasi Yüzbaşıoğlu emniyet müdürü ve dolayısıyla bir devlet memuru olmasından dolayı, açık kaynaklarda kendisiyle ilgili kısıtlı bilgi bulunmaktadır. Bu bilgileri sizler için derledik.


Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli?

Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu Adana'da dünyaya gelmiştir.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında?

Müge Anlı'nın evlendiği kişi yani eşi olan Şinasi Yüzbaşıoğlu 2024 yılı itibariyle 59 yaşındadır.


Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı

Şinasi Yüzbaşıoğlu 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmış olup halen bu görevini sürdürmektedir. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.

Müge Anlı, canlı yayında açıkladığı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik haberini şu ifadelerle duyurmuştu; "Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için dua edeceğinize eminim."


Müge Anlı'nın Düğünü

Müge Anlı'nın geçtiğimiz hafta sonu kına gecesi organize ettiği ve geceye Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı öğrenildi. Müge Anlı'nın düğünü ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü olduğu tahmin ediliyor.

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun sosyal medyadan düğün fotoğrafları ile ilgili yaptığı paylaşım.

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı nikah fotoğrafları hakkında yaptığı açıklama..

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun açıklaması
Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun açıklaması

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski