Dr. Taceddin Kutay kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Dr. Taceddin Kutay kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? nerede görevli? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Dr. Taceddin Kutay


Dr. Taceddin Kutay kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? nerede görevli? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı haber tartışma programlarında yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çeken Akademisyen Dr. Taceddin Kutay'ın hayatı merak konusu oldu.

TACEDDİN KUTAY NERELİ?

Dr. Taceddin Kutay İstanbul'da doğdu. Doğma büyüme Fatih Karagümrük'lüdür. Katıldığı bir yayında Beykoz'da ikamet ettiğini söylemiştir.

Asıl tam adı Muhammet Taceddin Kutay'dır. Aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuştur. Ardından lisans ve yüksek lisans eğitimini Avusturya Viyana Üniversitesi'nde tamamlamıştır.


Günümüzde Türk-Alman Üniversitesi'nde, akademisyen öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. İngilizce, Almanca, ve Arapça bilen Kutay, Avrupa Sekülerleşmesi ve Din, Katolik Teolojisi konularında çalışmalar yürütmektedir. Çalışma alanlarıyla ilgili makaleleri bulunmaktadır.

Taceddin Kutay Akşam gazetesinde yazmaktadır. Ayrıca son günlerde Tv100 kanalındaki haber tartışma programlarına yorumcu olarak katılan Kutay'ın özel hayatı, yaşı ve medeni hali ile ilgili bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

Taceddin Kutay nerede görevli?

Taceddin Kutay halen Türk Alman Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. SETA, Akşam Gazetesi ve Kriter Dergisinde yazıları yayınlanıyor.

Taceddin Kutay kiminle evli? eşi kim? çocuğu var mı?

Dr. Taceddin Kutay'ın eşi ile ilgili bir bilgi bulunmamakla beraber, bir kızı olduğunu katıldığı bir yayında beyan etmiştir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski