Resimli 15 Temmuz mesajları, 15 Temmuz sözleri ve videoları

Resimli 15 Temmuz mesajları, 15 Temmuz sözleri, 15 Temmuz anlamlı sözler ve mesajlar, resimli 15 Temmuz sözleri, whatsapp durum mesajları, #15Temmuz instagram hikaye fotoğrafları.
15 temmuz sözleri

Resimli 15 Temmuz mesajları, 15 Temmuz sözleri ve videoları 2022, 15 Temmuz anlamlı sözler ve mesajlar, resimli 15 Temmuz sözleri, whatsapp durum mesajları, #15Temmuz instagram hikaye fotoğrafları.


2016 yılında Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen,  kanlı hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. Demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığına olan güveni ile bilinen Aziz Türk Milleti bir kere daha tüm dünyaya bu özelliklerini o gece gösterdi.

Başkomutan yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan darbe girişiminin başladığı saatlerde, televizyon kanallarına bağlanıp, "Milletimizi meydanlara davet ediyorum, havalimanlarına davet ediyorum" çağrısıyla on milyonlarca kişi meydanlara inerek darbeyi püskürtmeyi başardı. 

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi gecesinde 251 vatandaşımız şehit oldu. 2 bin 196 vatandaşımız ise gazi oldu.

Aziz Şehitlerimizi anmak ve demokrasi ve birlik gününü yad etmek isteyenler en güzel anma mesajlarını ve sözlerini araştırmayı sürdürüyor. İşte 15 Temmuz şehitlerini anma mesajları!


15 TEMMUZ SÖZLERİ VE MESAJLARI

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

251 Şehit daha 251 çift göz daha kapandı hayata. 251 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 251 baba daha ağladı evladına.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye.

VATAN için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad ediyoruz

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın… Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.


15 TEMMUZ KISA SÖZ VE MESAJLARI

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

Darbe girişimine izin vermeyen Türk milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri unutulmasın.

Şehidim ruhun göklerde nöbette, kanın al bayrakla en yükseklerde.

Ne yaparsınız, vatan aşkı ruhumuzda var.

Vatanımız için şehit olmuş 251 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler ölmez Vatan bölünmez.

Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır.

"Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor.. Bir hilâl uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor..."

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. (Bakara Suresi)


15 TEMMUZ UZUN SÖZ VE MESAJLARI

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.15 Temmuz'u UNUTMA, UNUTTURMA! Hani kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke'den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. (Enfal Suresi)

Allah'ım bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakma. İçimizdeki hainlere göz açtırma. Bu yüce millet 15 Temmuz'da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun.15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.

Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlu olsun.15 Temmuz alçak darbe girişimini unutmayacağız, her yıl demokrasi ve birlik günü olarak kutlayacağız.

15 TEMMUZ KAHRAMANLARI

  • "Neredesin darbe yaptık, gözaltına alınacaksın" diyen Fetö'cü Semih Terzi'ye; "Bizde kapıya gelene sıkılmaz, neredesin söyle ben geleyim ...çocuğu" diyen İsmail Metin Temel Paşa.
  • Ömer Halisdemir'e; "Semih Terzi vatan hainidir, onu karargâha girmeden öldür, bu yolun sonunda şehadet var. Hakkını helal et" diyen Zekai Aksakallı Paşa.
  • "Hakkım helal olsun, vatan sağolsun komutanım" diyen, verilen görevi kahramanca yerine getiren ve 30 kurşunla şehadete erişen Ömer Halisdemir.
  • Kaçırıldığı, silah zoruyla tehdit edildiği, boğazı sıkılmak suretiyle öldürülmeye teşebbüs edildiği halde, "Beni öldürebilirsiniz, önüme koyduğunuz ihanet kağıdını imzalamam ulan" diye bağıran Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar.
  • Darbeci hainlere; "Yere yatmam, isterseniz vurun" diyen bürokrat.
  • "Bizi gözaltına alacaksanız rütbelerimize eşdeğer asker alsın, böyle olmamalı" diyen Fetöcü albaya cevaben; "Albayın ağzını bantlayın" diyen Binbaşı Barış Dedebağı.
  • Görevli olan asteğmen oğluna; "O vatan hainlerinin emrine uyarsan, anam babam var diye buralara bir daha gelme sakın. Onlara karşı dik durup şehit de olsan, başımın üstünde yerin var" diyen baba.
  • Genelkurmay Başkanlığı önünde bekleyen kalabalığa; "Genelkurmay'ı kurtarmamız lazım. 500 kişiyiz, aynı anda içeri dalalım. 200 kişi şehit oluruz. Kalanlar burayı kurtarır" diyen delikanlı.
  • Koltuk değnekleriyle köprüye koşarken, "Nereye dede?" diye soranlara, "Cennete" diye cevap veren dede.
  • Polis aracından megafonla; ''Sevgili vatandaşlarımız, lütfen buradan ayrılmayın. Varlığınız bize güç veriyor'' anonsu yapan polis.
  • Evin damına çıkıp, darbeci hainlerin kullandığı jetlere "Yakıtın bitmeyecek mi ulan" diye bağıran abi.
  • "Efendim, sizi deniz yoluyla adalara kaçıralım" diyen otel yetkilisine; "Öleceksem milletimle birlikte ölürüm" diyerek İstanbul'a iniş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
  • Meclis kürsüsünde; "Biz buradan gidersek 'korktu' derler. Millet meydanlara inmez. Bizim burada yapmamız gereken burada ölmektir" diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ.
  • Kısıklı'da; "Abdülhamid'i deviriyorlar, yetişin!" diye feryad eden ve köprüde şehit olan genç.
  • Yerde yaralı halde yatarken "Cumhurbaşkanım lütfen sizi bir kez göreyim" diyen yiğit. Yerde diz çöküp o yiğidin alnından öpen, "Buradayım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan.
  • Köprüde polisin; "Gitmeyin, vurulursunuz" uyarısına, "Ben giderim abi. İnsan bir kere ölür, Öleceksek adam gibi ölelim" diyen adam.
  • Saraçhane'de belediye binasının önündeki havuzda abdest alıp gözlerini kırpmadan şehadete koşan mert insanlar.
  • Kendisine, "Halka kurşun sık" emri veren komutanını dinlemeyip, halka kurşun sıkmamak için kendi kafasına sıkan asker.
  • Sokağa çıkan gençlere; "Çıkın, eğer bugün sokağa çıkmazsak bir daha hiç çıkamayız" diyen teyze.
  • Tarlasındaki saman balyalarını yakarak F-16'ları engellemeye çalışan ve 15 Temmuz sonrası devletin samanları için ödeyeceği parayı reddeden çiftçi.
  • Güneydoğu'da çatışmayı bırakıp namlusu soğumadan Ankara'ya gelip şehit olan Özel Harekâtçı kahramanlar.
  • Birlikte omuz omuza mücadele edip yine birlikte şehit olan ikiz polisler, "oğlu vurulmasın" diye önüne atlayan baba, babasının başucundayken atılan bomba ile bedeni parçalanan oğul, çocuklarını evde bırakıp tankların karşısına dikilen anne, başı kopan şehidi kıyafetlerinden tanıyan eş.

İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ VARDINIZ, BU MİLLETİN GÖNLÜNDE EBEDİYEN VAR OLACAKSINIZ. SİZE MİNNETTARIZ...



RESİMLİ 15 TEMMUZ SÖZ VE MESAJLARI






15 TEMMUZ VİDEOLARI

Geceden Şafağa TRT 15 Temmuz Belgeseli

15 Temmuz Demokrasi Marşı

Vakit Gelir - Ne destanlar yazılır memleket sevdasına!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erol Olçok ve Mustafa Cambaz'ın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı!

30 Kuş Şiiri - Dursun Ali Erzincanlı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski