HALK TV kimin? kime ait? sahibi kim? kim kurdu?

HALK TV kimin? sahibi kim? kime ait? Halk Tv'yi kim kurdu? Halk Tv'nin sahibi Cafer Mahiroğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?
Halk Tv Kimin

HALK TV kimin? sahibi kim? kime ait? Halk Tv'yi kim kurdu? Halk Tv'nin sahibi Cafer Mahiroğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?


Halk TV, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Her saat başı haber veren bir kanaldır. Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu Halk Radyo'da bulunmaktadır.

Halk Tv ne zaman kuruldu?

10 Ocak 2005 tarihinde Deniz Baykal'a yakın iş adamlarının girişimleriyle kurulmuştur. 2020 yılının başında iş adamı Cafer Mahiroğlu tarafından satın alınmış, 4 Ekim 2020'de HD yayına geçmiştir.


HALK TV Sahibi Cafer Mahiroğlu kimdir?

Cafer Mahiroğlu 1966 yılında Sivas'ta dünyaya gelmiştir. İngiltere'de Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak bilinen Mahiroğlu, İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'lerin sonunda İngiltere'ye gitti. Uzun süre konfeksiyon sektöründe çalıştıktan sonra, konfeksiyon markasını satın alarak kendi işini kurdu.

HALK TV Sahibi Cafer Mahiroğlu
HALK TV Sahibi Cafer Mahiroğlu

1991 yılında Armondi Tekstil şirketini alan Mahiroğlu, Top Shop, New Look, Dorotthy, Perkins, Tesco, Evans gibi bir çok markanın üreticiliğini yapmaktadır. 2007’de mali krize giren İngiltere'li Select'i satın aldı. 350'ye yakın mağazası bulunuyor.

İngiltere'nin en zengin 100 insanı arasındadır. Sıklıkla maddi sıkıntılar yaşayan ve batmak üzere olan markaları satın alan Mahiroğlu, 2008'de de Markofoni adlı online alışveriş sitesini satın aldı. Uluslararası dergi Forbes'in Türkiye versiyonu 2016 yılı Kasım sayısında Mahiroğlu'nun hikayesini kapak yaptı.

- Sitemizde yer alan diğer Halk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski