Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kimdir?

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? asıl mesleği ne? hangi partili? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Haydar Ali Yıldız

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? asıl mesleği ne? hangi partili? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


HAYDAR ALİ YILDIZ NERELİ?

Haydar Ali Yıldız 2 Şubat 1971 tarihinde Rize'nin Güneysu ilçesinde dünyaya gelmiştir. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Asıl mesleği avukatlıktır.

Siyasi Kariyeri

Adalet ve Kalkınma Partisi Beyoğlu Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Seçim İşleri Başkanı, Teşkilat Birim Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

2002 Genel Seçimleri ve 2004 Yerel Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı, 2004-2009 yılları arasında ise Beyoğlu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

2009 yılında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiş ve İl Başkan Yardımcılığı-İl Seçim İşleri Başkanı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak görev yapmıştır. 2010 Referandum, 2011 Genel Seçimleri, 2014 Yerel Seçimleri ve 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti İstanbul İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerinde de bulunmuştur.


Başkan Yıldız ayrıca Okçular Vakfı Kurucu Başkanı, Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. 25. ve 26. dönem İstanbul milletvekilliği yapmıştır. 2019 yerel seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı seçilmiştir.

Haydar Ali Yıldız ve eşi Necibe Seyhan Yıldız


Haydar Ali Yıldız'ın eşi kim?

Başkan Haydar Ali Yıldız, Necibe Seyhan Yıldız ile evli ve üç çocuk babasıdır.

- Sitemizde bulunan diğer Belediye Başkanlarını görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski