Köyceğiz Belediyesi Hangi Parti? Belediye Başkanı kim?

Köyceğiz Belediyesi Hangi Parti? Belediye Başkanı kim? Köyceğiz Belediye Başkanı hangi partiden? Köyceğiz'de son yerel seçim sonuçları.
Köyceğiz Belediyesi hangi partili

Köyceğiz Belediyesi Hangi Parti? Belediye Başkanı kim? Köyceğiz Belediye Başkanı hangi partiden? Köyceğiz'de son yerel seçim sonuçları.

Köyceğiz; Türkiye'nin, Muğla iline bağlı, 37.981 nüfuslu bir ilçesidir.

Köyceğiz Belediyesi hangi partiden?

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılan, yani son yerel seçimlerin kazananı Adalet ve Kalkınma Parti'li Kamil Ceylan olmuştur. Yani, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan Ak Parti'lidir.


Köyceğiz ilçesi 31 Mart 2019 seçim sonuçları

  1. Kamil Ceylan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) %49,09
  2. Hüseyin Erol Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) %47,99

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan kimdir?

Kamil Ceylan 15.09.1957 tarihinde, Köyceğiz'in Toparlar Beldesinde dünyaya gelmiştir. İlkokulu Döğüşbelen ilkokulunda, lise tahsilini Burdur İmam hatip Lisesi'nde, Yüksek Öğrenimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan

Bingöl Yayla Dere Lisesi, Ortaca Lisesi, Köyceğiz Endüstri Meslek Lisesi'nde Öğretmen ve Müdür Yardımcılığı, Köyceğiz İmam Hatip Lisesi'nde Okul Müdürü olarak görevler yapmıştır. Son görev yaptığı yerde çalışırken 1 Ocak 1999'da Belediye Başkan Adayı oldu. 18 Nisan 1999'da belediye başkanlığını kazanarak 3 dönem Toparlar Beldesi Beldesinde Belediye Başkanlığı yapmıştır.

Öğretmenlik mesleğine çok değer vermiş ve bir çok öğrenci yetiştirmiş, bunların arasında Devlette ve özel sektörün çeşitli kademelerinde değişik mevkilerde görev yapan bir çok öğrencisi vardır.

30 Mart 2014 tarihinde Yerel Seçimlerde Köyceğiz Belediye Başkanı olan Ceylan 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Ak Parti'den tekrar aday olarak yeniden Köyceğiz Belediye Başkanı seçilmiştir. Başkan Ceylan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski