Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak? yeni bölüm hangi gün? Müge Anlı ilk bölüm ne zaman?
Müge Anlı Ne Zaman

Müge Anlı izleyicileri merakla programın yeniden başlamasını bekliyor. Tam bu noktada izleyiciler, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak? yeni bölüm hangi gün? Müge Anlı ilk bölüm ne zaman? gibi sorgulamalar yapmaktadır.

ATV'nin reyting rekorları kıran sabah programlarından olan Gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finalini, evleneceği müjdesini vererek yapmıştı. Programın yaz tatiline girmesinin ardından Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi.

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle bir süre ara verilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeniden başlıyor. Usta Gazeteci Müge Anlı, instagram hesabı üzerinden yeni bölümün ne zaman başlayacağını duyurdu.


MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ünlü Hukukçu Avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen'in de danışman olarak yer aldığı, Hafta içi her sabah saat 10.00'da ATV'de ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 20 Şubat Pazartesi gününden itibaren tekrar başlayacak.

Müge Anlı Canlı izlemek için TIKLAYIN..

ATV Müge Anlı Canlı izle

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski