Sunucu Pınar Erbaş kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Sunucu Pınar Erbaş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu, burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Sunucu Pınar Erbaş

Sunucu Pınar Erbaş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu, burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Show TV Ana haber spikeri Pınar Erbaş Ersoy'un hayatı hakkında merak edilenler..

PINAR ERBAŞ KAÇ YAŞINDA?

Sunucu Pınar  Erbaş Ersoy, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamlamış, ardından Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Pınar Erbaş, 1.70 m. boyunda, 54 kilo ve ikizler burcudur.

Bir dönem diksiyon eğitim almış olan Erbaş, ileri düzeyde İngilizcenin yanında Galatasaray'da eğitim görmesi sebebiyle ileri düzey Fransızca da bilmektedir.


Kariyeri

Üniversite yıllarındayken Habertürk'te stajyer olarak çalışmaya başlayan Erbaş, okulu bittikten sonra muhabirlik hayatına Habertürk gazetesinde başlamıştır. Bu dönemde aynı zamanda yaşam, kültür ve sanat konularında da röportajlar yapan Erbaş, 5 yıl boyunca Habertürk'te çalışmıştır.

Habertürk'teki kariyerini noktalayan Erbaş, daha sonra 2013 yılında aynı grubun bünyesinde yer alan Show TV'de çalışmaya başlamış burada öncelikle sabah haberlerini sunmuştur. Bir süre sabah haberlerini sunduktan sonra hafta sonu bülteninde sunuculuk yapmaya başlayan Erbaş, uzun bir süre de hafta sonu haber bülteninde sunuculuk yapmıştır.

Pınar Erbaş, hafta sonu haber bültenini sunmakla beraber yaz döneminde ise hafta içi ana haber bültenlerinin sunuculuğunu üstlenmektedir. Oldukça başarılı ve dikkat çekici sunuculuğu ile birçok ödülün de sahibi olmuştur.

Sunuculuk kariyerinin yanında, 2019 yılında iki tane masal kitabı yazmıştır. "İnek Möli Asla Unutmaz" ve "Tavuk Rola Şarkı Söylemek İstiyor" isimli iki adet kitap yazan Erbaş, masal kitabı yazma sebebini ise şu şekilde açıklamıştır; "Öznesi çocuk olan haberlerin hiç birine kayıtsız kalamıyorum. Mevzu bahis çocuk olduğunda tahammül sınırım ve dayanma eşiğim çok düşük. Elimden geleni yapmak istedim, zor coğrafyaların çocuklarıyız zor günlerimiz oluyor. Belki hepimiz aynı şansla doğmuyoruz ama hayatta belli başlı öğretiler bize kolaylık sağlıyor. İşte benim hayalim de miniklere yol gösterecek, akıllarının bir köşelerine tutarlarsa işlerine yarayabilecek konular üzerine ablaları olarak tecrübelerimi aktarmaktı."

Pınar Erbaş kiminle evli?

Sunucu Pınar Erbaş, 14 Ağustos 2022 tarihinde, Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy ile, İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah töreninde hayatlarını birleştirdi.

Pınar Erbaş Düğün
Pınar Erbaş Düğün

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski