aSpor Sunucusu Melike Çelik kimdir? nereli? kaç yaşında?

Sunucu Melike Çelik kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? kilosu burcu, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Melike Çelik

aSpor Sunucusu Melike Çelik kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? kilosu burcu, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


aSpor kanalında, spor gündemine dair sunduğu programlarla ve yaptığı yorumlarla dikkat çeken Sunucu Melike Çelik'in hayatı, izleyiciler tarafından merak edilmektedir.

SUNUCU MELİKE ÇELİK KAÇ YAŞINDA?

Melike Çelik 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Beşiktaş taraftarıdır. Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuş, ardından Anadolu Üniversitesi'nde Medya ve İletişim ön lisans bölümünde eğitim almıştır.

Melike Çelik 1.70 m. boyunda, 54 kilo ve Boğa burcudur.


Bir süre, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri almıştır. Üniversite öğrenciliği yıllarından itibaren Star TV kanalı bünyesinde görev yapmıştır.

Sunuculuk kariyerinde, ilk ekran deneyimine 2013 yılında Beşiktaş TV'de başlamış, burada editörlük, spikerlik ve sunuculuk yapmış ve 5 yıl boyunca BJK TV'de çalışmıştır.

BJK TV'nin ardından, 2018 yılında Haber Global TV'ye geçen başarılı sunucu Melike Çelik, burada 2 yıl boyunca haber bültenlerini sunmuştur. Halen A Spor'da görev yapmakta ve spor programları sunmaktadır.


Melike Çelik evli mi?

Spor Sunucusu Melike Çelik'in henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Melike Çelik çalıştığı kanallar

  • 2013-2018 - BJK TV
  • 2018-2020 - Haber Global
  • 2020 - halen - A Spor

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber - aSpor ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski