Oyuncu Afra Saraçoğlu kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? boyu kaç?

Oyuncu Afra Saraçoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? filmleri dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Afra Saraçoğlu

Oyuncu Afra Saraçoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? filmleri dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Yalı Çapkını Seyhan kim? Yalı Çapkını dizisindeki Seyhan karakterini canlandıran, sinema ve dizi oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun hayatı hakkında merak edilenler.

AFRA SARAÇOĞLU NERELİ?

Oyuncu Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya gelmiştir. Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlamış, ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nü kazanmıştır. Üniversitede okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Afra Saraçoğlu Boyu, Kilosu, Burcu Ne?

Afra Saraçoğlu 1.70 m. boyunda, 48 kilo ve Yay burcudur.


Oyunculuk Kariyeri

Afra Saraçoğlu oyunculuk kariyerine 2016 yılında İkinci Şans filmi ile başlamış, bu rolü annesinin fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderip, rol için deneme çekimine çağrılmasıyla almıştır. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı filmde Yeşilçay'ın kızını canlandırmıştır.

Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşmıştır. Bu deneyimin ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırmıştır.

İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? filmleriyle kariyerine devam eden oyuncu, ardından kadrosunda Mehmet Aslantuğ'un da olduğu, 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde yer almış, 2020 yılında da Öğretmen dizisinde oynamıştır.

2021 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam'da Çağatay Ulusoy ile birlikte rol almıştır. Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli oyununda da yer almıştır.

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, halen Yalı Çapkını dizisinde, Mert Ramazan DemirÇetin TekindorŞerif SezerGülçin Şantırcıoğlu, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi oyuncularla birlikte Seyhan karakterini canlandırmaktadır.


Afra Saraçoğlu Dizileri

  • 2017-2018 - Fazilet Hanım ve Kızları (Ece Çamkıran) Başrol
  • 2019 - Kardeş Çocukları (Hayat Çetin) Başrol
  • 2020 - Öğretmen (Gizem Bozkurt) Başrol
  • 2022 - Yalı Çapkını (Seyran) Başrol

İnternet

  • 2021 - Yeşilçam (Tülin Saygı) Başrol

Afra Saraçoğlu Filmleri

  • 2016 - İkinci Şans (Çiçek) Yardımcı oyuncu
  • 2017 - Kötü Çocuk (Kayla) Başrol
  • 2018 - İyi Oyun (Ada) Başrol
  • 2018 - Aşk Bu Mu? (Gülüm) Başrol

Oynadığı Reklamlar

  1. 2018 - Hummel Kendisi Spor giyim reklamı
  2. 2018 - Pantene Kendisi Şampuan reklamı
  3. 2021 - Cornetto Kendisi Dondurma reklamı
  4. 2022 - Elidor Kendisi Şampuan reklamı

Aldığı Ödüller

  • Türkiye Gençlik Ödülleri: En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
  • 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri: Pantene Yıldızı Parlayanları

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski