Oyuncu Can Yaman kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Oyuncu Can Yaman kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? asıl mesleği ne? filmleri dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Oyuncu Can Yaman

Oyuncu Can Yaman kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? can yaman chi boyu kilosu burcu ne? asıl mesleği ne? filmleri dizileri, biyografisi

Yakışıklı Model ve Oyuncu Can Yaman'ın hayatı hakkında merak edilenler..

CAN YAMAN NERELİ?

Can Yaman 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından Yugoslavya ve Makedonya göçmeni olup, Arnavut kökenlidir. İtalyan Lisesi'ni birincilikle bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 1 yıl zorunlu staj için Price Waterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır.

Oyuncu Can Yaman, 1.83 m. boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

2022 yılının Ocak ayında Canale 5'in yardım programı Che Posta Perte'ye konuk olmuş, katıldığı Che Posta Perte programı izlenme rekoru kırmıştır. Program, İspanya, Portekiz, Macaristan, Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti'nde TT listesinde yer almıştır. Can Yaman, bu programdan 100 bin Euro kazanmıştır.


Oyunculuk Kariyeri

Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk televizyon deneyimini 2014 yılında, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı, başrollerini Sinem Kobal ile paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Gönül İşleri adlı dizide Bedir Kocadağ karakteri ile yapmıştır.

2015-2016 yılları arasında, yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı, FOX'ta yayımlanan İnadına Aşk adlı dizide Yalın Aras karakterini canlandırmıştır. 2016-2017 yılları arasında başrollerini Yeliz Kuvancı ile paylaştığı, kadrosunda Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker'in yer aldığı Hangimiz Sevmedik adlı dizide Tarık Çam karakterini canlandırmıştır.

2017 yılında başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Dolunay adlı dizide Ferit Aslan karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yılları arasında yine Star TV'de yayımlanan, başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı Erkenci Kuş adlı dizide Can Divit karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında FOX'ta yayımlanan, başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Bay Yanlış adlı dizide Özgür Atasoy karakterini canlandırmıştır.

2020 yılının Aralık ayında, İtalyan bir yapım şirketi olan Luxvide şirketi ile roman kahramanının anlatılacağı Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yapmıştır. Şirketin sahibi Luca Bernabei ile RTL radyosuna konuk olmuş ve yeni dizi projesi hakkında anlaştıklarını duyurmuştur.


2021 yılının Mart ayında Che Dio ci Aiuti adlı İtalyan dizisinde konuk yıncu olarak Gino karakterini canlandırdı. 2021 yılının Eylül ayında çekimleri başlayan Viola come il mare adlı dizide Canale 5'te 2022 Eylül ayında yayınlanacak olan dizide başrolleri Francesca Chillemi ile paylaştığı Francesco Demir karakterini canlandırdı.

Ünlü Oyuncu Can Yaman, yakında Disney+ platformunda yayımlanacak olan El Turco adlı dizide Hasan Balaban karakterini canlandıracaktır.

Can Yaman, iyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Can Yaman dizileri

  • 2014-2015 - Gönül İşleri - Bedir Kocadağ - Başrol oyuncusu - Star TV
  • 2015-2016 - İnadına Aşk - Yalın Aras - Başrol oyuncusu - FOX
  • 2016-2017 - Hangimiz Sevmedik - Tarık Çam - Başrol oyuncusu - TRT 1
  • 2017 - Dolunay - Ferit Aslan - Başrol oyuncusu - Star TV
  • 2018-2019 - Erkenci Kuş - Can Divit - Başrol oyuncusu - Star TV
  • 2020 - Bay Yanlış - Özgür Atasoy - Başrol oyuncusu - FOX
  • 2021 - Che Dio ci Aiuti - Gino - Konuk oyuncu - Rai 1
  • 2022 - Viola come il mare - Francesco Demir - Başrol oyuncusu - Canale 5

İnternet Yapımları

  • (Yakında) El Turco - Hasan Balaban - Başrol oyuncusu - Disney+

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski