Sunucu Evren Özalkuş kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Tele1 Sunucusu Evren Özalkuş kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? mesleği ne? nereden mezun? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Sunucu Evren Özalkuş

Tele1 Sunucusu Evren Özalkuş kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? mesleği ne? nereden mezun? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Tele1 Sunucusu ve haber Spikeri Evren Özalkuş'un hayatı hakkında merak edilenler.

EVREN ÖZALKUŞ KAÇ YAŞINDA?

Evren Özalkuş 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1992 yılında başladığı televizyonculuk kariyerinde bir çok ulusal televizyon kanalında haber spikerliği yapmıştır.

Sunucu Evren Özalkuş 1.65 m. boyunda, 56 kilo ve Oğlak burcudur.

Eğitim Hayatı

Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan başarılı sunucu, liseden mezun olduktan sonra üniversite öğrenimine Turizm ve Otelcilik Bölümü'nde devam ederek mezun olmuştur. Televizyonculuk kariyerine başlamadan önce Kuşdili Eğitim Merkezi'nde eğitim almıştır.

 
Televizyonculuk kariyerine ilk kez 1992 yılında HBB televizyon kanalında başlamış, ardından Kanal 6, Star, Skyturk, CNNTURK, Bugün TV ve TELE 1 gibi ulusal televizyon kanallarında çalışmıştır.

Dialog İletişim Akademisi'nde öğrencilere sunuculuk ve diksiyon dersleri vermiştir. Günümüzde halen TELE 1 televizyon kanalında Ana haber spikerliği yapan Evren Özalkuş, "Gün Bitiyor" programını da sunmaktadır.

ilgili yazı: Tele1 kimin? Tele1 kanalının sahibi kim?

Evren Özalkuş evli mi?

Evren Özalkuş evli mi? bekar mı? sorusu da merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Evren Özalkuş'un özel hayatıyla ilgili açık kaynaklarda bir bilgi bulunmamakla beraber, başarılı sunucunun bekar olduğu düşünülmektedir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Tele1 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski