Avukat İrem Çiçek kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Avukat İrem Çiçek kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? babası kim? nereden mezun? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
av irem çiçek

Avukat İrem Çiçek kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? babası kim? nereden mezun? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Hukukçu Avukat İrem Çiçek'in hayatı hakkında merak edilenler..

AV. İREM ÇİÇEK KAÇ YAŞINDA?

Avukat İrem Çiçek, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Emekli Albay ve 25. 26. Dönem CHP Milletvekili Dursun Çiçek'in kızıdır. Baba tarafından aslen Tokat Reşadiye'lidir. Deniz Çiçek isminde bir kız kardeşi vardır.

Eğitim Hayatı

Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Yüksek Lisans yapmıştır. New York Üniversitesi'nde ise Amerikan Hukuk Sistemi programını tamamlamıştır. Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra ilk olarak, o dönemde cezaevinde tutuklu bulunan babası Dursun Çiçek'i avukatı olarak savunmuştur.

 
Eğitim hayatının ardından İstanbul ve Ankara'da farklı hukuk bürolarında çalışmış 2012 yılından bu yana Serbest Avukatlık çalışmalarına devam etmektedir. İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat İrem Çiçek İngilizce bilmektedir.

Bazı sitelerde köşe yazarlığı yapan Çiçek, ayrıca zaman zaman televizyon kanallarına, yorumcu olarak olarak katılmaktadır. İrem Çiçek ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği Disiplin Kurulu üyesidir.

İrem Çiçek kiminle evli?

Avukat İrem Çiçek'in evli mi? bekar mı? olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski