Doç Dr. Neslihan Çevik kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Doç Dr. Neslihan Çevik kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? mesleği ne? nereden mezun? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Doç Dr Neslihan Çevik


Doç Dr. Neslihan Çevik kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? nereden mezun? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Demokrat Parti Sözcüsü, Doç. Dr. Neslihan Çevik'in hayatı hakkında merak edilenler.

Neslihan Çelik Nereli?

Neslihan Çevik 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiş olup aslen İzmir'lidir. 2010 yılında Arizona Devlet Üniversitesi'nde sosyoloji doktorası yaptı. "Muslimism in Turkey and Beyond: Religion in the Modern World" (Türkiye ve ötesinde Müslümancılık: Modern Dünyada Din) adlı kitabı 2015 yılında Palgrave MacMillan tarafından yayınlandı.

 
2014 yılında Türkiye'ye döndü ve "üçüncü dalga terörizm" çalıştı. 2016-2018 yılları arasında İslam Birliği Teşkilatı (IBT) ve İslam Kalkınma Bankası (IKB) ile sosyal sürdürülebilir kalkınma aile, kadın, terörizm, gençler, girişimcilik, istihdam gibi konularda çeşitli çalışmalar yaptı ve projeler yürüttü.

Siyasi Kariyeri

Neslihan Çevik, 2019 yılında Gelecek Partisi çatısı altında siyasete girdi ve ilk Başkanlık Kurulu'nda İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Ancak daha sonra istifa ederek Demokrat Parti'ye geçmiştir.

Neslihan Çevik günümüzde halen Demokrat Partisi Sözcüsüdür.

Neslihan Çevik kiminle evli?

Doç. Dr. Neslihan Çevik'in evli mi? bekar mı? olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski