Netflix Andropoz dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Netflix Andropoz dizisi konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri, Andropoz dizisindeki oyuncular ikizler kimler? Andropoz dizisi nerede çekiliyor?
Andropoz Dizisi

Netflix Andropoz dizisi konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri, Andropoz dizisindeki oyunculardan ikizler kim? rus kim? Andropoz dizisi nerede çekildi?


Başarılı oyuncu Engin Günaydın, uzun bir aradan sonra yeni dizisi Andropoz ile Netflix'te izleyici ile buluştu. Andropoz Dizisi sosyal medyada gündem olurken, filmin ayrıntıları da izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.


ANDROPOZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

50'li yaşlarının başındaki Marmaris'li, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüşmektedir. Dış görünüşünü ve yaşam tarzını değiştirmek ister. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmaktır.

Hikâye, Yusuf'un bu evi almak uğruna giriştiği mücadele esnasında kız kardeşi ve eniştesiyle olan aile ilişkilerine odaklanırken, bir yandan da Yusuf'un satın almak istediği evin sahibi Mahmut Timuçin'in zengin dünyasının karanlık taraflarına da mizahi bir dille değinmektedir.


ANDROPOZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İzleyicilerin en çok merak ettiği soru ise dizinin çekildiği yer oldu. Dijital yayın platformu Netflix'in yeni dizisi Andropoz, Muğla iline bağlı tatil beldesi Marmaris'te çekildi.

ANDROPOZ FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Dizinin İkizleri
  • Melissa Dilber - Ahu
  • Merih Dilber - Asu

Andropuz'un ikizleri Ahu ve Asu, dizinin yayınlanmasının ardından, bir gecede Google'da en çok merak edilen isimler arasına girerek meşhur oldular. İkiz kardeşlerden Melissa'nın ilk ekran tecrübesi Andropoz oldu.


Andropoz İkizler Kim?
Andropoz ikizler

ANDROPOZ AHU KİM? MELİSSA DİLBER KİMDİR?

Melissa Dilber, 7 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara TED Koleji ve New York Stella Adler Studio of Acting'te tamamlamıştır. Oyuncu Melissa Dilber Terazi burcudur. Yaşamını İstanbul, Londra ve New York arasında sürdürmektedir. Merih isminde kendi gibi oyuncu bir ikiz kız kardeşi bulunmaktadır. İki kız kardeş Andropoz dizisinde rol almıştır.

ANDROPOZ ASU KİM? MERİH DİLBER KİMDİR?

Merih Dilber, 7 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara TED Koleji ve New York Stella Adler Studio of Acting'te tamamlamıştır. Oyuncu Merih Dilber Terazi burcudur. Andropoz ve Wreck dizisinde rol almıştır. Ayrıca Ayna isimli kısa filmde rol almıştır.

Andropoz Fragman izle



- Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski