Tuzak Dizisindeki Ceren, Bensu Soral kimdir? kaç yaşında?

Oyuncu Bensu Soral kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? filmleri dizileri, özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Bensu Soral

Oyuncu Bensu Soral kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? filmleri dizileri, özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Tuzak Dizisindeki Ceren kimdir? Tuzak dizisinde Ceren karakterini canlandıran, sinema ve dizi oyuncusu Bensu Soral'ın hayatı hakkında merak edilenler.

Bensu Soral Kaç Yaşında?

Bensu Soral Baş 23 Mart 1991 tarihinde, Mobilyacı bir babanın kızı olarak Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bedirhan adında bir çift yumurta ikizi vardır. Kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kardeşidir.

Bensu Soral 1.73 m. boyunda, 55 kilo ve Koç burcudur.

Eğitim Hayatı

İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nden mezundur. Hâlen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde grafik üzerine eğitim görmektedir. Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başlamıştır.


Oyunculuk Kariyeri

İlk defa, Yol Ayrımı dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Vicdan adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır.

Murat Dalkılıç'ın "Kader" adlı şarkısına çekilen klipte oynamıştır. 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan ve büyük reyting toplamış "İçerde" adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan Melek karakterini canlandırmıştır.

2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı. Güzel oyuncu Bensu Soral şu anda TV8 ekranlarında yayınlanan ve Akın Akınözü ile başrolleri paylaştığı Tuzak dizisinde Ceren karakterini canlandırmaktadır.

Bensu Soral kiminle evli?

Oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile evlidir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Dizileri

  • 2012 - Yol Ayrımı - Ayşe - Yardımcı oyuncu
  • 2013-2014 - Vicdan - Müge
  • 2014 - Boynu Bükükler - Miray
  • 2015 - Tatlı Küçük Yalancılar - Aslı - Başrol oyuncusu
  • 2016-2017 - İçerde - Melek Yılmaz
  • 2021 Cam Tavanlar - Leyla
  • 2022 - Tuzak - Ceren

İnternet Yapımları

  • Özel Ders - Azra - Başrol oyuncusu Netflix

Sinema filmleri

  • 2018 - Organize İşler: Sazan Sarmalı - Nazlı Noyan - Başrol oyuncusu
  • 2021 - Mevlana Mest-i Aşk - Meryem

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski