TRT1 Ana Haber sunucusu kim? Canan Yener Reçber kimdir?

TRT1 Ana Haber Sunucusu kim? Canan Yener Reçber kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
TRT Spikeri Canan Yener Reçber

TRT1 Ana Haber Sunucusu kim? Canan Yener Reçber kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TRT1 Akşam Haber Spikeri Canan Yener Reçber'in hayatı hakkında merak edilenler.

CANAN YENER REÇBER KAÇ YAŞINDA?

Canan Yener Reçber 1 Ocak 1981 tarihinde Sakarya'nın Hendek ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Sakarya'da başlamış, liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi İktisadi İdari Bölümler Fakültesi İşletme Bölümü'nde devam etmiştir.

Televizyonculuk kariyerine Sakarya'da yerel bir televizyon kanalı olan Kanal 54'te adım atmıştır. Kanal 54 televizyonunun yayın hayatına son vermesinden sonra Muğla'da yine yerel televizyon kanalı Kanal 48'de görev almaya başlamıştır. Bu süreci daha sonra Kanal Kent takip etmiştir.


Canan Yener Reçber'in TRT kariyeri Fulin Arıkan'ın desteğiyle gerçekleşmiştir. Canan Yener Reçber TRT ekranlarında ilk olarak hava durumunu sunmaya başlamış, ardından TRT'de haber editörlüğü ve haber spikerliği yapmaya başlamıştır. 2020 yılında TRT ekranlarında "Günün İçinden" programı ile Hafta içi her gün ekranlarda yerini almıştır.

Canan Yener Reçber Fotoğrafları
Canan Yener Reçber Fotoğrafları

Altın Kelebek En İyi Kadın Haber Sunucusu dalında aday gösterilen Canan Yener Reçber halen hafta içi her akşam 19:00'da TRT1'de Ana Haber bültenini sunmaktadır.

Canan Yener Reçber kiminle evli?

Canan Yener Reçber 2002 yılında spor yorumcusu Birol Reçber ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden "Alaz" adında bir çocukları bulunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski