TRT TÜRK Sunucusu Aslı Cankat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

TRT TÜRK Sunucusu Aslı Cankat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Aslı Cankat

TRT TÜRK Sunucu Aslı Cankat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu ne? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Özellikle Avrupa'da ve yurt dışında yaşayan gurbetçi Türkler tarafından takip edilen, TRT TÜRK Sağlık Olsun ve TRT TÜRK Hoş Geldin Kahvesi Programı Sunucusu Aslı Cankat'ın hayatı hakkında merak edilenler..

Aslı Cankat Kaç Yaşında?

Aslı Cankat 33 yaşındadır. Aslen Tokat Zile'lidir. Aslı Cankat hafta içi her gün 13:00'da, TRT TÜRK ekranlarında, uzman konuklarıyla Sağlık Olsun programını sunmaktadır. Özel hayatına dair açık kaynaklarda bir bilgi bulunmamaktadır.

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde düzenlenen "Miss Turkuaz Germany 2014" güzellik yarışmasına Berlin'den katılan Aslı Cankat Almanya'nın en güzel kızı seçilmiştir.

Sağlığa dair merak edilenleri, alanında uzman konuklarıyla değerlendirildiği, Aslı Cankat'ın sunduğu Sağlık Olsun programı, hafta içi her gün Türkiye saati ile 13.00'te TRT Türk'te..

TRT TÜRK CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Sunucu Aslı Cankat evli mi? eşi kim?

Güzel sunucu Aslı Cankat'ın evli mi? bekar mı? olduğuna dair bilgi bulunmamaktadır.

Aslı Cankat instagram adresi ne?

TRT TÜRK sunucu Aslı Cankat'ın instagram hesabı @asli_cankat_'dır.

Aslı Cankat'ın twitter adresi ne?

TRT TÜRK spikeri Aslı Cankat'ın twitter hesabı @asl_cankat'dır.

- Sitemizde yer alan diğer TRT ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski