Oyuncu Doğukan Güngör kimdir? kaç yaşında? aslen nereli?

Oyuncu Doğukan Güngör kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç kilo? filmleri dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Kızılcık Şerbeti Fatih Oyuncu Doğukan Güngör

Oyuncu Doğukan Güngör kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç kilo? filmleri dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Kızılcık Şerbeti Fatih kim? Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih Ünal karakteriyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan, Oyuncu Doğukan Güngör'ün hayatı hakkında merak edilenler.

DOĞUKAN GÜNGÖR NERELİ?

Doğukan Güngör 1 Temmuz 1996 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 2017 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'ne girmiş, bu süreçte Othello, Umut, Bizim Köyün Adeti ve Hiç Kimsenin Öyküsü gibi birçok tiyatro oyununda yer almıştır.

Oyunculuk kariyerine başlamadan evvel Harika Uygur'dan temel oyunculuk eğitimleri aldı. Kameraların karşısına ilk kez 2017 yılında "Savaşçı" dizisi ile adım attı. Ardından bir çok tiyatro oyununda sahne aldı."Othello, Bizim Köyün Adeti, Umut, Hiç Kimsenin Öyküsü" gibi oyunlarda boy gösterdi. 2018 yılında "Meryem" dizisinde rol adı. 2020 yılında "Zümrüdüanka" dizisinde "Hamit" rolü ile büyük bir çıkış yakaladı.


Başarılı Oyuncu Doğukan Güngör, halen Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterini canlandırmaktadır.

Oyuncu Doğukan Güngör, 1.78 m. boyunda, 70 kilo ve Yengeç burcudur.

Doğukan Güngör evli mi?

Oyuncu Doğukan Güngör henüz bekardır.

Doğukan Güngör Dizileri

  • 2020 - Zümrüdüanka - Hamit
  • 2018 - Meryem
  • 2017 - Savaşçı
  • 2022 - Kızılcık Şerbeti

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski