Medical Park Hastaneleri kimin? kime ait? sahibi kim?

Medical Park Hastanesi kimin? sahibi kim? kime ait? Medical Park Hastanesini kim kurdu? Medical Park sahibi Muharrem Usta kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?
Medical Park Sahibi


Medical Park Hastanesi kimin? sahibi kim? kime ait? Medical Park Hastanesini kim kurdu? Medical Park sahibi Muharrem Usta kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?


1993 yılından beri hizmet veren Medical Park Hastanesi kimin? kim satın aldı, yeni sahibi kim, satıldı mı, kim kurdu, ne zaman kurdu? İşte Medical Park Hastaneleri hakkında merak edilenler..

Medical Park Kuruluşu

Medical Park Hastaneler Grubu, 1995'te kurulmuştur. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'dır. İlk Hastanesini İstanbul'un Fatih ilçesinde açmıştır. Zamanla Sultangazi ve Bursa gibi yerlerde de yeni şubeler açarak büyüyen Medical Park Hastaneler Grubu; şu anda 15 Hastane, 2 Tıp Merkezi ve 2 Hastane Kompleksi ile toplam 19 hastanesi, 9000'i aşkın çalışanıyla Türkiye'nin neredeyse tüm bölgelerinde hizmet vermektedir.

Spora ve sporcu sağlığına desteğini veren Medical Park, dönem itibarı ile Karşıyaka , Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor, Kasımpaşa, Elazığspor, Tokatspor, Batman Petrolspor (futbol),Galatasaray (basketbol), ayrıca Akut Kar Sporları gibi kulüp ve kurumlara da sağlık sponsoru olmuştur.


Medical Park Şubeleri

Şirketin; Ankara-Keçiören, Ankara-Yenimahalle, Antalya, Batman, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Gebze, İstanbul-Bahçelievler, İstanbul-Fatih, İstanbul-Göztepe, İstanbul-Sultangazi, İzmit, İzmir, Ordu, Samsun, Mersin, Tarsus, Tokat, Uşak, Trabzon-Ortahisar ve Trabzon-Akçaabat'ta sağlık kuruluşları bulunmaktadır.

Medical Park Sahibi Muharrem Usta
Medical Park Sahibi Muharrem Usta

Medical Park Sahibi Muharrem Usta Nereli?

Muharrem Usta, 1 Eylül 1965 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiştir. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş, 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı olmuştur.

1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yönelerek, 1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park'ın temellerini atmıştır. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı yapmıştır.

Aynı zaman da İstanbul Ticaret Odası Sağlık Komsiyonu üyeliği de bulunan Muharrem Usta, sağlıkta yaptığı yatırımların yanı sıra spora ve sporcuya, sponsorluk ve destekleriyle de de tanınıyor.

6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 7150 oyun 3062'ini alarak Trabzonspor'un 16. başkanı seçildi. 8 Nisan 2018 tarihinde kadar Trabzonspor Kulübü Başkanlığını yürütmüştür.

Muharrem Usta, Saliha Usta ile evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski