Ömer Demir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne?

Ömer Demir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? ne iş yapıyor? ne mezunu? özgeçmişi? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Ömer Demir

Ömer Demir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? ne iş yapıyor? ne mezunu? özgeçmişi? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


CNN Türk canlı yayınında Semiha Şahin'in konuğu olan İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, "Tencere darbesi yaparak milleti sokağa dökmeye çalışıyorlar" diyerek isyan etti. Bu yayının ardından, Ömer Demir'in hayatı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.



İşte o program



ÖMER DEMİR KİMDİR?

Ömer Demir 1968 yılında, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Trabzon'da dünyaya gelmiştir. 1987 yılından itibaren Büyükçekmece'de ikamet etmektedir. Gençlik yıllarında ailesiyle birlikte çay ve fındık üretiminde bulunmuş ve geçimini çiftçilikle sağlamıştır.

2003 yılında Moscow Agriculture Academy'de lisans eğitimini tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce konuşabilmektedir. Büyükçekmece'de 1992 yılında Süt ve Süt ürünleri imalatına başlamış, halen devam etmekte olan işletmenin yanı sıra Çerkezköy de kurulan çiftlikte hayvancılığa da adım atmıştır.

Bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında Yönetim Kurulu ve Başkanlık görevlerini yerine getirmiş ve 2009 yılında yapılan genel kurulda Başakşehir Ziraat Odası Başkanı seçilmiştir. Daha sonra yapılan seçimle Türkiye Ziraat Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevine getirilmiştir.

Ömer Demir evli ve 6 çocuk babasıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski